Borat Online

Borat Online Subtitrat

Borat online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Borat online subtitrat in limba romana este un film de comedie. Personalitatea de origine Kazaca – Borat Sagdiyev pleaca din Kazakhstan pentru a vedea cea mai grozava tara din lume – SU si A, pentru a face un documentar pentru ministerul de interne. Acesta isi lasa in urma sotia Oksana si isi ia ramas buni de la toti locuitorii satului sau.

In filmul Borat online subtitrat gratis in romana personajul principal este Sacha Baron Cohen.

Pleaca impreuna cu producatorul sau Azamat Bagatov si cu animalul sau de compania – o gaina. La New York, Borat vede un episod din Baywatch la televizor si se indragosteste instant de Pamela Anderson. In timp ce intervieva un grup de feministi, acesta afla numele ei si despre faptul ca locuieste in California. Borat este informat printr-o telegrama ca sotia sa a fost omorata de catre un urs. Fiind foarte incantat de veste, Borat se gandeste sa o faca pe Pamela noua sa sotie si ii spune lui Azamat ca in California se afla Pearl Harbor. Filme gratis online foarte bune pot fi gasite in categoria Comedie din partea dreapta.

Lui Azamat ii este friica sa zboare cu avionul, fiind de parere ca atacurile din 11 Septembrie au fost puse la cale de catre evrei, asa ca Borat invata sa conduca si cumpara o masina de inghetata si pornesc la drum. In timpul calatoriei, acesta intalneste o parada gay. Multe alte nebunii si aventuri face protagonistul nostru La un moment dat, Borat online cu subtitrare incearca sa cumpere o pusca pentru a se proteja impotriva evreilor. Cand i se spune ca nu poate cumpara o arma caci nu este cetatea american, Borat cumpara un urs pentru protectie.

Prea multa vorba despre filmul Borat online gratis cu subtitrare in limba romana strica. Eu va recomand sa va uitati la film, si sa ne spune-ti parerea!

Related Posts

Borat Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Borat online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. liliana says:

    FRUMOS TARE RADETI CU LACRIMI

  2. alina says:

    va multumesc sunt primele cuvinte ce vi le adresez,iar ca incheiere o intrebre?
    ne umplem cumva de virusi la descarcarea lor ?

Nume: 

Email: