Braveheart Online

Braveheart Online Subtitrat

Braveheart online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Actiune, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Braveheart film online subtitrat in romana spune povestea unui rebel scotian, pe nume William Wallace. Acesta devine un adevarat conducator al unei batalii impotriva regelui Edward the Longshanks, care doreste sa puna mana pe coroana Scotiei. Cand a fost tanar, tatal si fratele lui William, impreuna cu multi altii, si-ai pierdut viata incercand sa elibereze Scotia de sub aceste domnii crude. Odata ce isi pierde persoana iubita, William Wallace, impreuna cu asistentul sau Robert the Bruce, isi incepe questul sau de a elibera Scotia odata pentru totdeauna.

Filmul Braveheart online subtitrat in romana

În secolul al 13-lea regele Alexandru al III al Scotiei a murit fara sa lase un mostenitor, şi după mai mulţi ani de tulburări politice, Scotia este invadata din partea de sud. Regele Edward I al Angliei ajunge sa puna mana pe controlul acestei mici tari.

William Wallace este personajul principal din Braveheart online subtitrat in limba romana. El creşte în această atmosferă de represiune şi de teamă şi supravieţuieşte morţii, dar nu la fel de norocosi au fost tatal si fratele sau. Wallace din filmul Braveheart online gratis subtitrat in limba romana este luată în străinătate de către unchiul sau Argyle. Ei călătoresc în Europa şi Wallace învaţă să citească, să scrie şi să vorbească limba latină şi franceză, precum şi sa foloseasca sabia care i-a ramas mostenire.

Între timp, fiul regelui, Printul Edward se casatoreste cu Isabella, printesa de origina franceza, pentru a intari legaturile dintre Franta si Anglia. Cu toate acestea, dorinţele homosexuale ale lui Edward pentru consilierul lui Philip, o fac pe fata sa isi dea seama ca ea nu reprezinta nimic pentru el, lucru care o intristeaza si care o face mai tarziu sa cada in bratele eroului nostru William.

Mai tarziu in Braveheart subtitrat gratis in limba romana, Regele Edward începe să acorde privilegii ciudate nobililor englezi din Scotia. Un astfel de privilegiu este Primae Noctis, dreptul stăpânului de a lua o femeie proaspat casatorita cu un scoţian în patul lui, in noaptea nuntii.

Când Braveheart online se intoarce acasa, el se indragosteste de iubita sa din copilarie Murron MacClannough, şi ei se căsătoreasc în secret, dar se pare ca fata nu reuseste sa scape de pericolele de zi cu zi, caci este foarte frumoasa. Din pacate Murron ajunge sa fie ucisa iar razbunarea lui Wallace nu are limite!

Related Posts

Braveheart Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Braveheart online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: