Captain America The Winter Soldier Online

Captain America The Winter Soldier Online Subtitrat

Captain America The Winter Soldier online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

In Captain America 2 online subtitrat, sau in engleza – The Winter Soldier, Steve Rogers incearca sa isi joace bine rolul in aceasta lume noua si are de aface cu o noua amenintare cu care a mai avut de aface: agentul sovietic cunoscut drept: Razboinicul Iernii.

La doi ani dupa evenimentele din filmul Avengers online subtitrat, Steve duce o viata linistita in Washington, si incearca sa se adapteze la o societate ce functioneaza dupa reguli caruia lui ii sunt straine. Dar, dupa ce un coleg de la SHIELD este pus in pericol, Steve ajunge sa fie pe urmele unui mister care ameninta intreg globul. Impreuna cu Natasha, Captain America online incearca sa desluseasca intregul mister, si in curand va avea de aface cu un adversar destul de puternic – Winter Soldier.

Cine este acest Razboinic al Iernii – este chiar cel mai bun prieten a lui Steve, dar din pacate creierul sau este spalat si este transformat intr-un asasin destul de eficient.

Related Posts

Captain America The Winter Soldier Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Captain America The Winter Soldier online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: