Captain America Online

Captain America Online Subtitrat

Captain America online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Captain America online subtitrat in limba romana este The First Avenger. In anul 1942 America a intrat in cel de-al II-lea Razboi Mondial, si Steve Rogers este iar frustrat ca nu va fi recrutat in armata. Totul se schimba cand doctorul Erksine il recruteaza pentru un proiect secret pe numer Rebirth (Renasterea). Cu un curaj extraordinar, Rogers trece cu bine de acest experiment, iar corpul sau slab este dintr-o data transformat intr-unul cu un potential maxim am putea spune. Doctorul Erksine este asasinat de catre un agent german al organizatiei secrete HYDRA, pe nume Johann Schmidt numit si Red SKill. Rogers se merge intr-o aventura care il transforma in Captain America si razboiul sau contra lui Schmidt incepe.

Filmul Captain America The First Avenger online cu subtitrare in romana este un film de actiune cu un super erou foarte cunoscut.

În ziua de azi, oamenii de ştiinţă descopera în zona arctică un obiect misterios, cu un motiv roşu, alb şi albastru. În martie 1942, ofiţerul nazist Johann Schmidt şi oamenii lui invaeaza un oras din Norvegia, pentru a fura un misterios tesseract care posedă competenţele de nedescris. În New York City, Steve Rogers este respins pentru al II-lea Război Mondial ca militar din cauza sănătăţii şi a diverselor probleme fizice.

În timp ce participa la o expozitie a tehnologiilor viitoare cu prietenul lui Bucky Barnes, Rogers din filmul Captain America online subtitrat încearcă din nou să se înroleze. Auzind la Rogers anumite aspiratii despre dorintele sale de a lupta si a face dreptate, doctorul Abraham Erskine il abordeaza. Rogers este recrutat ca parte a unui experiment “super-soldat” în Erskine, sub comanda colonelului Phillips Chester şi a lui Peggy Carter. Phillips nu este convins de sustinea lui Erskine precum ca Rogers este persoana potrivită pentru procedura, dar cedeaza dupa ce a vazut Rogers comite un act de sacrificiu de sine dovedind vitejie. Cu o noapte inainte de tratament, Erskine ii dezvăluie Rogers că Schmidt a suferit o versiune imperfecta de tratament, devenind super-uman, dar care suferă efecte secundare.

În Europa, Schmidt si doctorul Arnim Zola valorifica cu succes energiile tesseractului, care intenţionează să folosească puterea pentru a alimenta invenţiile lui Zola. Schmidt din Captain America The First Avenger online, având în a descoperit locaţia lui Erskine, expediază un asasin să-l omoare. În America, Erskine subiecţii Rogers la tratament super-soldat, injectându-l cu un ser special şi dozare-l cu “Vita-raze”. După Rogers iese din experiment mai înalt şi musculos, unul dintre participanţi şi muguri Erskine ucide, dezvăluind astfel cum el însuşi lui Schmidt asasin Heinz Kruger. Rogers il urmăreşte pe Captain America şi il captura pe Kruger, dar asasinul se sinucide prin intermediul unei capsule de cianură înainte de a putea fi interogat.

Related Posts

Captain America Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Captain America online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: