Carrie 2013 Online

Carrie 2013 Online Subtitrat

Carrie 2013 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Carrie online subtitrat este un film de groaza, un remake dupa clasicul ce a dat lumii povestea horror a lui Carrie White. Acesta era o fata timida si nedorita de cei de varsta ei. Fata era ingrijita de catre mama ei cu profunde convingeri religioase, dar intr-o zi Carrie dezlantuie o teroare telekinetica in orasul ei micut, dupa ce este impinsa prea departe la balul organizat de sfarsit de an.

Filmul Carrie 2013 online cu subtitrare in romana inca nu a aparut pe marele ecran, dar suntem nerabdatori sa vedem si aceasta abordare a povestii.

Dupa parerea mea, povestea acestui film horror online este putin cam suflata. Cred ca se pune mai mult accent pe efectele speciale, dar exista o mica sansa ca sa raman impresionat, asa ca o sa ma uit la el cu prima ocazie pe care o am.

Related Posts

Carrie 2013 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Carrie 2013 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. LUCI ARAD RO BEZIERS FR says:

    MIE MI-a placut foarte mult dar mi-a parut rau de carrie,n-a reusit sa treaca momentul daca-l trecea era cineva,bun filmul,mi-a placut,parca s-a terminat prea repede

  2. lolo says:

    super filmu

Nume: 

Email: