Cars 2 Online

Cars 2 Online Subtitrat

Cars 2 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Cars 2 film online dublat in romana incepe cu starul curselor – masina Lightning McQueen si prietenul sau Mater ce calatoresc peste mari si tari pentru a participa la cursa de la World Grand Prix. Dar drumul catre campionat devine stancos, cand Mater ajunge sa fie prins intr-o aventura pe cont propriu – spionaj international.

Filmul Cars 2 online gratis cu subtitrare in romana este un film de animatie cu masini

De patru ori campion Pistoane Cupa masina de curse Lightning McQueen se intoarce acasa la Radiator Springs si reuneste cu Mater, cel mai bun prieten, şi cu Sally Carrera – prietena. Miles – fostul mare magnat al titlului Axlerod, acum un avocat specializat in energie verde, anunţă o serie de curse numite “World Grand Prix”, ca un mijloc de promovare a biocarburanţilor Allinol. Deşi McQueen iniţial refuză să participe in Cars 2 dublat in romana, este provocat de catre italianul Francesco lui Bernoulli, dar intervine si Mater, iar McQueen intra in cele din urma în Grand Prix. La îndemnul lui Sally, McQueen este de acord să il ia pe Mater cu el, dar acesta il face de râs în mod repetat.

Între timp in filmul cu masini Cars 2 online dublat in romana, un grup de masini conduse de profesorul Zündapp şi un mastermind necunoscut – deţinatorul a celor mai mari rezerve neexploatate de petrol din lume comploteaza in secret secret pentru a se asigura ca profiturile lor de petrol vor fi uriase. Acestia au de gand ca prin utilizarea unei arme camuflate drept o camera de televiziune pentru a aprinde combustibilul Allinol în timpul cursei de masini din Cars 2, iar in urma exploziei publicul s-ar îndoi de siguranţă de combustibil şi ar depinde în continuar de petrolul lor.

Spionii Finn McMissile si Holley incearca sa afle ce pun cei doi la cale. Ei încearcă să se întâlneasca cu un spion american care sa le ofere mai multe informatii. Dar lucrurile nu merg asa de bine pe mai departe. Oare ce se va intampla mai departe in acest film pentru copii cu masini?

Related Posts

Cars 2 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Cars 2 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: