Catch Me If You Can Online

Catch Me If You Can Online Subtitrat

Catch Me If You Can online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Catch Me If You Can online subtitrat in romana este povestea unui agent FBI care e pe urmarele unui puscarias care a reusit sa se dea drept pilot, doctor, avocat, profesor de istorie, castingand mai mult de 2.5 milioane de dolari incasand cec-uri frauduloase in 26 de tari. Este povestea adevarata a lui Frank Abagnale junior care inainte sa implineasca 19 ani a reusit sa devina milionar prin faptele relatate mai sus.

Filmul Catch Me If You can online cu subtitrare in limba romana

Frank Abagnale junior, rol in care joaca Leonardo DiCaprio, are 16 ani si traieste in New Rochelle, New York impreuna cu tatal sau Frank Abagnale senior, si cu mama sa Paula, care este de nationalitate franceza. Tatalui lui Frank ii este respins un imprumut la bank Chase din Manhattan din cauza unor dificultati nespecificate cu Fiscul, iar familia este fortata sa se mute din casa lor mare intr-un apartament mic. Paula are o aventura cu Jack, un prieten de-al sotului. Intre timp, Frank pozeaza ca un profesor suplinitor la ora de franceza. Parintii lui Frank din filmul Catch Me If You Can se pregatesc de divort, iar Frank fuge de acasa. Cand acesta ramane fara bani, el incepe sa se bazeze pe increderea oamenilor pentru a supravietuit. Ba chiar ajunge sa se dea drept pilot de avion si sa fure 2.8 milioane de dolari.

Intre timp, Carl Hanratty, un agent FBI care se ocupa de fraude, incepe sa-i ia urma lui Frank. Carl si Frank se intalnesc intr-un hotel, unde Frank il convinge pe carl ca numele sau este Barry Allen de la serviciile secrete. Frank pleaca, pacalindu-l pe Carl, care mai apoi isi realizeaza greseala. Mai tarziu in Catch Me If You Can subtitrat in romana, mai exact de Craciun, Carl inca lucreaza cand Frank il suna, pentru a-i cere scuze. Carl nu-i accepta scuzele si ii spune ca va fi prins in curand, dar incepe sa rada cand realizeaza ca Frank l-a sunat deoarece nu are pe nimeni cu care sa mai vorbeasca.

Related Posts

Catch Me If You Can Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Catch Me If You Can online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: