Centurion Online

Centurion Online Subtitrat

Centurion online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Razboi, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul Centurion Online Hd cu subtitrare in romana : In anul 117 Imperiul Roman era in plina expansiune si se intindea de la granitele Egiptului pana in Spania, iar in Est pana la Marea Neagra. Dar in nordul Britaniei, cuceririle au sistat din cauza unui razboi de gherila dus de un inamic exclusiv – salbaticii si inspaimantatorii Picsi. Quintus Dias, singurul supravietuitor a unui raid asupra fortului de frontiera Roman, se aventureaza in Nord cu legiunea a 9-a a generalului Virilus, cu ordinile de a-i sterge de Picti de pe fata pamantului si pentru a-l distruge pe conducatorul acestora – Gorlacon. Cand legiunea este prinsa in ambuscada pe un teren necunoscut, Virilus este capturat iar Quintus duce o lupta grea pentru a-si tine micul pluton in viata in spatele liniilor inamice.


Filmul Centurion online subtitrat Hd in limba romana

Cele şapte decid să se întoarcă la sud, printr-un ocol lung peste munţi, în timp ce Étain cu un detaşament de Picti sunt trimisi călare să urmărească şi să-i omore, drept răzbunare pentru fiul regelui. Ei prinde în cele din urmă cu fugari, care trebuie să sari de pe o stâncă şi într-un pârâu. Unul este ucis de săgeţi în timp ce două urmărite separat, de lupi. Dias şi încercarea lui cel mai bun luptator un raid de noapte în tabăra Pictish, în timp ce Étain şi războinicii ei să facă acelaşi lucru.

Mai mulţi oameni sunt omorâţi de ambele părţi in filmul Centurion online cu subtitrare gratis in romana, iar Dias şi cei doi discipoli se intalnesc la o cabană în pădure şi se împrietenesc cu Arianne, un exil Pictish, care locuieşte acolo. Ea le adăposteşte şi când vine Étain, ei se confruntă cu ea, în timp ce romanii se ascunda sub podelele. În dimineaţa următoare, în care părăsesc Arianne şi pentru a găsi cel mai apropiat garnizoana abandonate: o comanda pe un perete îi informează că trupele romane au retras spre sud, pentru Wall lui Hadrian. După cum se vedea abordare Étain, au înfiinţat o capcană în interiorul fort. Un apare luptă, în care ucide Dias Étain, iar el şi un însoţitor răniţi emerge victorios. Prin şansa ei se reuni cu unul dintre tovarăşii lor de pierdut, care mai devreme Gorlacon ucis fiul lui, şi rănit un alt soldat roman sa plece ca momeală pentru un pachet de lupi de vânătoare ei.

Related Posts

Centurion Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Centurion online subtitrat sau semnaleaza o problema!

15 Comentarii la acest film

 1. Ovidan says:

  sal. ba nus ce film e acu vad si eu pa

 2. alyna says:

  bunicel filmul

 3. ivan says:

  bun film dar merge foarte greu

 4. comanici adrian says:

  Superb filmul.
  Este o lectie de viata, cu foarte multe conotatii.
  Filmul asta trezeste in mine reflectii uluitoare:
  depunem un juramant, luptam pentru o cauza,si…… ajungem la final sa constatam ca scarificiile si lupta au fost in zadar, pentru o cauza pierduta.
  ASA-I SI IN VIATA REALA.
  Vedeti acest film ca merita din plin.

 5. Attila says:

  merge greu,dar bun film

 6. Alex Taffu says:

  Da frum ,daca sar inckarca mai repede ar fii si mai frum:))))

 7. dan says:

  frumos filmul dar merge foarte greu

 8. adrian tataru says:

  un film f.bun,as zice excelent

 9. masusy says:

  SOOPER MISTO BUNI PRODUCATORI

  :X 8-> :)

 10. masusy says:

  SOOPER MISTO BUNI PRODUCATORI

  :X 8-> :)

 11. gaby says:

  super tare filmul,lam vazut de 2 ori,merita vazut,in sfarsit un film frumos care merita vazut

 12. francisc-iulian 1948 says:

  Ca si gladiator un film de exceptie actiune roluri toata tehnica de trucaje ok

 13. mopaso says:

  bine ca mai apare si cate un film adevarat, superb….in multitudinea de prostii si telenovele …spalaturi de creier pt retardati…..

 14. dodo says:

  frumos merita vazut

 15. john says:

  smecher filmul. bv

Nume: 

Email: