Chucky Child’s Play Online

Chucky Child’s Play Online Subtitrat

Chucky Child’s Play online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Chucky child’s play online subtitrat in romana este un film de groaza cu o papusa ucigasa. Cand Charles Lee Ray are nevoie rapid de o metoda astfel incat sa scape de un politist, MIke Norris, el face o vraja si isi transfera sufletul intr-o papusa dragalasa si jucausa pe nume Chucky. Un copil, pe nume Andy Barclay nu are habar ca in curand va deveni proprietarul papusei. Charles ii castiga increderea lui Andy in timp ce el comite numeroase crime. Odata ce adultii incep sa creada povestea lui Andy, este deja prea tarziu.

Filmul Chucky online subtitrat in limba romana sau Child’s play este un film horror.

O papusa Chucky numit este găsit de un bărbat fără adăpost, şi a vândut lui Karen Barclay, care-l dă pe fiul Andy ei ca un cadou de ziua.

În timp ce Karen este de lucru tarziu in noapte, mătuşa lui Andy Maggie este de acord pentru copii-stea. Atunci când ea are Andy a merge la culcare, care pastreaza Chucky de la vizionarea o ştire despre Edward “Eddie” Caputo (complicele fostei sale care au l-au lăsat blocat pe jos noaptea în care a fost ucis), el face Maggie să cadă-o fereastră pentru ea moartea (prin lovirea ei în cap cu ciocanul unui copil).

A doua zi, se pare că la cererea lui Chucky, Andy viziteaza casa lui Eddie Caputo. În ceea ce Andy urineaza in afara, Chucky este revelat ca fiind în viaţă. El se furişează în casa lui Eddie şi lovituri în lumina pilot pe aragaz şi se transformă în sus gazelor naturale; Eddie, intrat în panică în auto-apărare, focuri său şi explodează casa, omorandu-l.

Andy din filmul Child’s Play online subtitrat este interogat de poliţie cu privire la prezenţa sa la explozie, el dă vina pe Chucky, şi este plasat într-o secţie de psihiatrie pentru câteva zile. Karen consideră că Chucky este vinovat după ce a constatat că nu existau bateriile în spatele lui. Karen spune Chucky să vorbesc cu ea, sau altfel ea este de gând să-l arunce în foc. Chucky apoi prinde viaţă în mâinile ei, muscaturi ei, şi rulează din apartament.

Related Posts

Chucky Child’s Play Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Chucky Child’s Play online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: