Cloud Atlas Online

Cloud Atlas Online Subtitrat

Cloud Atlas online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Mister, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Cloud Atlas online gratis subtitrat, sau in romana – Atlasul Norilor este un science fiction ce merita urmarit. Filmul este impartit in 6 povesti care au o mica legatura intre ele. Prima are actiunea plasata undeva in Oceanul Pacific, in anul 1849, iar aici Adam Ewing, un avocat american din San Francisco a venit pana pe insulele Chatham pentru a incheia o afacere cu Gilles Horrox, in numele socrului sau, Haskell Moore. Acesta vede niste imagini de cosmar – cum un sclav pe nume Autua este biciuit, si care mai tarziu se ascunde pe nava lui Ewing, si il convinge sa-l ajute pentru a se angaja pe nava. Intre timp, doctorul Henry Goose il otraveste intentionat si incet pe Ewing, sustinand ca ii da leac pentru un parazit intestinal, si avand in plan sa-l fure pe acesta. Cand Goose era pe cale sa-i administreze doza fatala, Autua il salveaza pe Ewing.

A doua poveste din filmul gratuit Cloud Atlas online subtitrat in limba romana are loc in anul 1936 in Anglia. Aici Robert Frobisher, un muzician bisexual isi cauta de lucru la marele compozitor Vyvyan Ayrs, ceea ce ii va da timp si inspiratie pentru a-si compune propria capodopera – Sextetul Cloud Atlas. Dar Ayrs doreste sa obtina si el recunoastere pentru opera lui Frobisher, si il ameninta ca ii va da trecutul in vileag. Frobisher, care a citit o copie partiala a jurnalului lui Ewing, il impusca pe Ayrs si fuge la hotel unde isi termina opera si se sinucide chiar inainte ca iubitul sau Rufus sa ajunge la fata locului.
Filmul Atlasul Norilor online cu subtitrare in romana

A III-a poveste o aduce in prim plan pe jurnalista Luisa Rey din Atlas online subtitrat, care il intalneste pe un fizician pe nume Sixsmith. Acesta din urma ii aduce un indiciu lui Rey despre o conspiratie cu privire la siguranta unui reactor nuclear de-ai lui Loyd Hooks, dar este asasinat inainte de a-i da raportul compromitator din Cloud Atlas online subtitrat. Rey cauta si gaseste scrisorile lui Frobisher catre Sixsmith. O sa vedeti mai multe in filmul Cloud Atlas din anul 2012 cu subtitrare gratis.

atlasul norilor online

Pentru a afla mai multe despre acest film subtitrat in romana, va rugam sa-l vizionati si sa ne spuneti si noua cateva detalii mai importante.

Related Posts

Cloud Atlas Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Cloud Atlas online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: