Cold Mountain Online

Cold Mountain Online Subtitrat

Cold Mountain online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Dragoste, Razboi si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Cold Mountain online subtitrat este o drama bazata pe romanul cu acelasi nume in care joaca Jude Law si Nicole Kidman. Povestea este spusa ca o serie de amintiri din punctul de vedere a lui Inman, personajul nostru principal, un om tacut dintr-o provincie din Carolinda de nord. Acesta o intalneste pe Ada, si chiar atunci cand intre cei doi se tese o legatura, izbucneste razboiul civil, iar Inman este obligat sa se inroleze.

Filmul Cold Mountain online subtitrat in limba romana este unul din cele mai bune filme de dragoste gratis

Filmul se deschide in anul 1864 si dupa ce sufera o rana serioasa, Inman este trimis la un spital militar al Confederatiei, unde se recupereaza alaturi de alti soldati, care ca si el, au fost marcati de catre acest razboi destructiv. Dupa ce se vede aproape vindecat si ca urmeaza sa fie retrimis in lupta, el primeste si o scrisoare de la Ada care il implora sa se intoarca acasa in Cold Mountain, el se decide sa dezerteze din armata si in acea noapte pleaca inspre casa.

Mai departe, in Cold Mountain online gratis cu subtitrare in limba romana, calatoria lui Inman inspre Ada este plina de pericole si Inman intalneste si alte personaje disperate, unele cu interese meschine, iar altele simpatice. El face fata foametei, vremei extreme, si hartuirii constante al unui trimis din partea Confederatiei, pus pe urma dezertorilor. Filme de dragoste foarte frumoase mai puteti gasi in categoria Romance.

Pe cand Inman se intorcea acasa, Ada este devastata si plina de probleme dupa ce tatal ei moare. Noroc ca este ajutata de catre o tanara femeie pe nume Ruby. Ruby se intalneste cu tatai ei, Stobrod, care este si el un dezertor, iar prezenta sa ameninta sa aduca dezastrul fermei Black Cove.

Un film care a castigat multe premii si multe critici pozitive. Filmul Cold Mountain online subtitrat in romana a avut parte de un adevarat succes, castigandu-se dublu fata de cat s-a investit. Dupa parerea mea, rolul acesta l-a prins foarte bine pe Jude Law.

Related Posts

Cold Mountain Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Cold Mountain online subtitrat sau semnaleaza o problema!

3 Comentarii la acest film

 1. transexgabrielle says:

  u film facut in romania…ca multe altele de o mare performanta…filme cu actori grozavi…celebri..si noi romanii nu vorbim despre ele…nu vorbim ca au fost facute la noi..cu profesionalismul romanilor ei..au reusit..noi doar uneori…dar stim sa i privim pe altii cum castiga premii si faima dupa munca unor romani….ne este rusine sa recunoastem cine santem pt ca altii ne ingroapa in prostie …pacat

 2. Olga Breazu says:

  Anthony Minghella, mare regizor cu numeroase premii inclusiv un premiu Oscar si cu filme memorabile!
  Foarte bun filmul * Cold Mountain * ! Regizat si jucat exceptional filmarile impecabile !

 3. ana oltean says:

  un film destul de bun,merita vazut

Nume: 

Email: