Filme Comedie

filme comedie
Filmele de comedie apartin unui gen caracterizat prin mult umor. Filmele sunt facute in asa mod incat sa distrez publicul, evidentiind de obicei trasaturi negative ale personajelor, sau care socheaza pe omul obisnuit. Filmele gratis din aceasta categorie au de obicei un final fericit. Comedia, spre deosebire de alte filme, isi centreaza privirea asupra indivizilor, care apar in diverse povesti incredibile sau chiar cu tenta politica si sociala.

Multi dintre voi ati auzit probabil de parodii. Parodia este un film de comedie, satira a unui alt film.

Top 15 Filme de ComediePriviti aici o lista gratuita cu cele mai bune filme de comedie online!

Cele mai bune comedii

Mai jos am sa va prezint unele din cele mai bune comedii online subtitrate gratuit in limba romana.

Inapoi in viitor1. Inapoi in viitor este comedia cea mai cunoscuta si ne prezinta un tanar care este trimis in moc accidental cu 30 de ani in trecut. Pentru a-si salva propria existenta, el trebuie sa-i faca pe cei doi parinti ai sai…sa se iubeasca.

 

marea mahmureala comedie2. Marea mahmureala este o comedie online mai recenta si de mare success. Actiunea are loc in Las Vegas, unde un grup de baieti isi organizeaza asa zisa petrecere a burlacilor. Insa, aceasta petrecere se dovedeste a fi un fiasco total, caci dupa o betie ca la carte, nimeni nu isi mai aminteste nimic si totul e cu picioarele in sus.

ted comedie3. Ted este o comedie neobisnuita despre un baiat caruia i se implineste dorinta si primeste un ursulet de plus inzestrat cu constiinta. Numai ca baiatul creste, iar ursuletului ii creste doar mintea. Veti vedea cate prostioare poate sa faca micutul ursulet.

 

4. Placinta americana este probabil cea mai cunoscuta comedie in randul adolescentilor, poate din cauza ca are si tenta sexuala. Subiectul e unul simplu – patru baieti isi propun sa isi piarda virginitatea cu orice pret pana la inceperea facultatii.

5. Borat este o comedie marca Sacha Baron Cohen, si probabil sunt multi dintre voi care ati auzit de Ali G in the House. Un prezentator TV din Kazachstan pe nume Borat este trimis in Statele Unite pentru a face un reportaj despre cea mai grozava tara din lume

Acest gen este cel mai vast – puteti avea parte de comedie in fiecare din categoriile din dreapta, chiar si in sectiunea de filme de groaza gratis puteti gasi umor.

Un Comentariu la acest film

  1. state says:

    inapoi in viitor este filmul meu preferat

Nume: 

Email: