Conan the Barbarian Online

Conan the Barbarian Online Subtitrat

Conan the Barbarian online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Conan the Barbarian online gratis subtitrat in romana din anul 2011 este un film de actiune ce se petrece intr-un timp indepartat. Un quest care incepe ca o razbunare personala pentru neinfricatul razboinic cimerian se transforma in curand intr-o batalie impotriva unor rivali puternici, monstri horifici, iar Conan realizeaza ca este singura speranta pentru natiunea Hyboria care se lupta cu un rau nemaivazut.

Film Conan the Barbarian online 2011 subtitrat in romana are si o versiune mai veche in care joaca faimosul actor Arnold.

Cu mult timp în urmă, un grup de vrăjitori de la Acheron a creat o mască de cranii de regilor morţi şi sacrificat fiicele lor pură de sânge pentru a zeilor, în întuneric, pentru a da putere mastii si pentru a subjuga lumea intreaga cu ea. După uciderea a multor oameni în campania lor de a cuceri planeta, vrăjitorii au fost învinşi de catre triburile barbare care distrug masca, împrăştiind bucăţile la fiecare lider de trib, pentru a se asigura ca piesele să nu se reunească niciodata, dar acest lucru urmeaza sa se schimbe.

Mii de ani mai târziu in filmul Conan the Barbarian online subtitrat in romana, în epoca Hyborian, Corin este un sef barbar care deţine una dintre piesele de masca. Intr-o lupta impotriva unui trib rival, soţia lui Corin, după ce a fost rănita de inamic, dă naştere fiului lor, pe care il numesc Conan, insa femeia moare.

Conan Barbarul creste pentru a deveni un războinic priceput, dar violent, pe care tatăl său consideră că nu este pregătită să mânuiască sabia. Într-o zi, satul lor este atacat de către forţele de Khalar Zym, un dictator care este reunirea bucăţi de Mask de Acheron, în scopul de a revigora sotia moarta si cuceri Hyborea. După localizarea bucatii de Corint şi dupa ce ucide întregul sat, Zym se face nevazut. Conan online subtitrat este singurul supravietuitor, şi jură ca se va razbuna. Ce va face eroul nostru mai departe ramane de vazut.

Related Posts

Conan the Barbarian Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Conan the Barbarian online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: