Constantine Online

Constantine Online Subtitrat

Constantine online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Fantezie, Filme Horror, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul Constantine online subtitrat hd, in limba romana, este povestea unui detectiv al supranaturalului pe nume John Constantine, in rolul caruia joaca cunoscutul actor Keanu Reeves, si care a fost la propriu in Iad si s-a intors. Cand Acesta face echipa cu o politista pe nume Angela Dodson pentru a rezolva cazul misterios de suicid al surorii ei, investigatia lor ii duce printr-o lume plina de demoni si ingeri care “traiesc” in Los Angeles.


Constantine online cu subtitrare in limba romana este un film cu demoni si cu Keanu Reeves.

Situat în Los Angeles, California, Ioan Constantine, un fumator cinic, are capacitatea de a vedea îngeri şi forme de semi-demoni. El caută mântuirea de la damnare vesnica in Iad pentru o tentativă de sinucidere în tinereţea sa, prin trimiterea de de demoni înapoi la dracu ‘cu acolitul lui Chas. Cu toate acestea, demoni puternici au început încearcă să treacă peste. Deranjat de aceste informaţii, precum şi cu moartea sa se prefigurează peste el din cauza cancerului pulmonar, Constantine online hd încearcă o audienţă cu îngerul Gabriel androgin jumătate de rasa.

Gabriel îi spune că în el nu exorcismul lui să scape de Iad şi în folosul său, acestea sunt acte care nu zadar să-l schimb. Dupa ce pleaca de la servici, el întâlneşte ofiţer LAPD pe nume Angela Dodson, investigând moartea lui Isabel – sora ei geamana, care a sarit de pe acoperişul unui spital de boli mintale. Constantin este atacat de un demon adevărat, dar il ucide. La încercarea de a vorbi cu un fost vrajitor ce a devenit proprietar al unui club de noapte, care serveşte drept un teren neutru pentru o jumătate de rase; despre acest atac, el este respins de catre Papa Midnight. Constantine, cu ajutorul asociaţii săi Beeman, Hennessy, şi Chas începe investigarea situaţiei.

Related Posts

Constantine Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Constantine online subtitrat sau semnaleaza o problema!

13 Comentarii la acest film

 1. anonimus says:

  eu am si jocul e tare la fel si filmul

 2. adita says:

  bai frate tare in orice caz trebuie vazut

 3. ady says:

  e tare misto merita vazut nota 10

 4. shhht!! says:

  e chiar kalumea filmu:*

 5. dragos says:

  apasator de interesant

 6. sorin strat says:

  great movie .i love it

 7. Liviu says:

  filmul asta e super tare! Merita sa ti iei si jocul :D

 8. ana says:

  nu merge :-(

 9. cata says:

  frumos merita vz!

 10. kid says:

  merita vazut!

 11. cristian says:

  este un film super tare
  si mi-as dori sal vad

 12. cristian says:

  este un film super tare
  si mi-as dori sal vad

 13. clau says:

  fain :)

Nume: 

Email: