Coraline Online

Coraline Online Subtitrat

Coraline online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme de Aventura si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Coraline online subtitrat in romana – Cand personajul nostru principal se muta intr-o casa veche, Coraline se simte plictisita si neglijata de catre parinti. Ea gaseste o usa ascunsa si un pasaj. In timpul noptii, aceastra traverseaza pasajul si gaseste o lume paralela unde toata lumea are butoni in loc de ochi, cu parinti iubitiri si se parea ca visul ei s-a adeverit. Cand cealalta mama o invita pe Coraline sa stea in lumea aceasta pentru totdeauna, fata refuza si descopera ca aceasta lume alternativa unde este acum inchisa este doar un siretlic pentru a o ademeni.

Filmul pentru copii coraline online subtitrat in romana este foarte frumos.

Coraline Jones se mută din Pontiac, Michigan cu mama eişi tatăl la Pink Palace Apartamente în Ashland, Oregon: o casa veche, împărţită în trei reşedinţe. Cu părinţii ei frenetic de lucru pe un catalog de grădinărit, în scopul de a face capete întâlni şi acordând puţină atenţie ei, Coraline începe să se simtă neglijata. În timp ce explora motive, ea il intalneste Wyborn Lovat, nepotul vorbareat si nervos al proprietăresei. Wyborn constată o păpuşă, care este o replică exactă a Coraline. El dă o păpuşă şi ea devine foarte ataşat la acesta. Înapoi în casă, Coraline găseşte o uşă ciudata de mica, care a fost acoperita cu tapet. Ea solicită mama ei pentru al debloca, doar pentru a găsi un zid de caramida din spatele ei.

În acea noapte, Coraline este trezit de sunetul unui mouse-ului si urmeaza-l la uşă mici. Ea descoperă că zidul de cărămidă a dispărut, înlocuit de un coridor lung la o altă uşă. La celălalt capăt, Coraline se trezeşte în “lumea cealaltă”, care este locuit de ei “Mama Alte” şi “Tatăl Altele”. În contrast izbitor cu părinţii ei real, alţii sunt atenţi la Coraline. Ea decide să stea o noapte în lumea cealaltă, dar atunci când ea se trezeste in dimineata urmatoare, ea se trezeşte înapoi în patul ei, în lumea reală.

A doua zi, Coraline incearca sa spuna parintilor ei ce sa întâmplat pe timp de noapte, dar ei cred că ea a avut doar un vis elaborat. Ea vizite de alţi rezidenţi ai Pink Palace, excentric rus acrobat domnul Bobinsky (Ian McShane) si actrite pensionari lipsi Spink şi fortata, care avertizează Coraline online in romana ea este în pericol. Ea, de asemenea, se execută în Wybie, care explică de ea ca sora bunicii sale gemene au găsit o păpuşă care arata exact ca sora ei la scurt timp înainte de a dispărut, nu pentru a fi vazut din nou.

Related Posts

Coraline Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Coraline online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. janina says:

    nu are subtitrare ….. :(

Nume: 

Email: