Daredevil Online

Daredevil Online Subtitrat

Daredevil online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Daredevil online cu subtitrare in limba romana – Matt Murdock are parte de o soarta ciudata cand este implicat intr-un accident cu deseuri toxice. Accidentul il lasa pe Matt orb, dar in schimb ii mareste toate celalte sensuri si ii ofera un fel de radar al simturilor prin care poate vedea mai departe decat orice om. Ani mai tarziu, Murdock a crescut si a devenit un avocat respectat al acuzarii. Dupa ce isi termina treaba din timpul zilei, pe timpul noptii Matt devine omul cunoscut ca Daredevil, eroul mascat care patruleaza in cartierul Hell’s Kitchen din New York si care lupta impotriva criminalitatii.

Daredevil online cu subtitrare in limba romana este un film cu super eroi, produstde catre Marvel.

Matt Murdock este un avocat orb, care locuiește în bucătărie New York Iadului, și conduce o firma cu cel mai bun prieten al lui Franklin Nelson, care apără numai oameni nevinovați, și nu necesită plata monetare.

De mic copil, Matt a fost orbit, după ce deșeuri toxice a fost vărsate pe ochi in timp ce el a fost de a lua o scurtatura spre casa de la scoala, dupa ce a descoperit, că tatăl său, fostul boxer Jack Murdock, a devenit un recuperator pentru un mafiot local, .Accident, cu toate acestea, îmbunătățit, de asemenea, alte simțurile sale, și ia dat un sonar, care ia permis, pentru a “vedea” prin vibratii sonice. Matt foloseste simturile sale ascuțite, să se antreneze în artele marțiale. Tatăl lui Daredevil online subtitrat da vina pe el însuși pentru acest handicap al fiului sau si a încetat să mai lucreze pentru mafioti, dupa care s-a întors la box. Cu toate acestea, noua sa carieră a fost de scurtă durată, și a fost ucis, după ce a refuzat, la rândul său, într-o luptă fixă, de același mafiot, care l-a angajat mai devreme. Pentru a răzbuna moartea tatălui său, Matt s-a folosit abilitățile sale, pentru a deveni un luptator contra crimei, cunoscut sub numele de “Daredevil”, care operează în Rânca si merge după criminalii care scapa de justitie prin mijloace convenționale.

Într-o zi, Matt se întâlnește Elektra Natchios. Elektra este fiica, de Nikolas Natchios, un om de afaceri, care are relații cu Wilson Fisk, un director bogat, care este, de asemenea, liderul penal, de Underworld New York City, cunoscut și temut ca Kingpin.

Related Posts

Daredevil Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Daredevil online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: