Dark Circles Online

Dark Circles Online Subtitrat

Dark Circles online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Dark Circles online subtitrat in romana este un film horror despre un cuplu – Alex si Penny. Cei doi se hotarasc sa se mute din oras pentru a-si creste nou nascutul departe de viata zbuciumata si zgomotoasa pe care au dus-o pana acum. Ei se muta undeva la tara si nu se asteptau la ororile ce vor ameninta in curand relatia si familia lor.

Dupa ce se muta in casa lor de la tara, cei doi parinti incep sa aiba viziuni deranjante. Penny si Alex Dark sunt doi parinti care doresc sa-si creasca baiatul in liniste, fiind de parere ca orasul Circles nu este un loc bun pentru a creste un copil.
Filmul Dark Circles online subtitrat in limba romana este un film de groaza ce trebuie vazut.

Relocandu-se la o ferma, relatia cuplului incepe sa se deterioreze din cauza efortului pe care trebuie sa-l depuna cu micul bebe. Atat Alex, cat si Penny din filmul Dark Circles online subtitrat incep sa vada o femeie misterioasa in jurul casei. La inceput amandoi au crezut ca au halucinatii, avand probleme cu somnul. Dar, se pare ca aceste viziuni din filmul de groaza Dark Circles online subtitrat apar tot mai des, si cei doi parinti sunt nevoiti sa ia in considerare ca un rau le da tarcoale casei. Pana cand vor afla adevarul despre casa lor, sanatatea lor mintala deja va incepe sa alunece.

Related Posts

Dark Circles Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Dark Circles online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: