Dark Shadows Online

Dark Shadows Online Subtitrat

Dark Shadows online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie, Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Dark Shadows Online subtitrat in romana este o comedie-horror americana, un remake al operetei din 1966-1971 cu acelasi nume. Filmul a fost regizat de catre Tim Burton, iar in rolul principal joaca Johnny Depp care este Barnabas Collins, un vampir cu o varsta de aproape 200 de ani. In film mai joaca si Michelle Pfeiffer, vara lui Barnabas, Collins Stoddard.

In anul 1760, Naomi si Joshua Collins, aflati in Liverpool, Anglia, se imbarca la bordul unei corabii pentru a pleca inspre America de Nord. Fiul lor, Barnabas, ajunge un adevarat playboy in Collinsport, Maine, si este patronul conacului Collinwood. Acesta frange inima unei vrajitoare, Angelique Bouchard, care ii omoara parintii, ii bleseama familia, si o forteaza pe iubita acestuia sa se arunge de pe o stanca. Angelique il transforma intr-un final pe Barnabas intr-un vampir, si il ingroapa de viu, intr-un sicriu prins cu lanturi, in padure.

Filmul Dark Shadows Online Subtitrat in Limba Romana Gratis

In anul 1972, Barnabas este eliberat accidental din inchisoarea sa de catre un grup de muncitori. Acesta le suge sangele si isi face drum catre conacul sau, pe care il gaseste in ruina. Conacul este ocupat de catre descendentii sai disfunctionali, asa ca el se decide sa faca numele sau de familie ce era odata, dar Angelique descopera ca a scapat din mormant, si face un plan pentru a-l recuceri din nou. Acesta afla despre compania de pescuit a familiei sale din Dark Shadows online subtitrat in romana, ca este in faliment din cauza lui Angelique, si face pasii necesari pentru a revitaliza si a re-face compania si conacul, capatand astfel admiratia si increderea familiei.

Intre timp, doctorul Hoffman se ofera sa incerce sa-l transforme din nou in om, dar a fost un siretlic doar ca sa se transforme si ea in vampir. Barnabas afla, o omoara, si ii arunca trupul in ocean. Mai departe in Darks Shadows online, Barnabas o reintalneste pe Angeliqe, si refuza sa coopereze cu ea. Binenteles ca vrajitoarea din filmul gratis online Shadows se enerveaza, il leaga din nou, il lasa intr-o cripta, distruge din nou conacul. Dar, Barnabas din Dark Shadows online subtitrat in romana este descoperit de catre David, iar acum Angelique le spune politistilor ca Colinsii ascund in casa un criminal.

Ia sa vedem acesti dark actori din Shadows:

  • Johnny Depp – Barnabas Collins, un vampir din secolul 18 care se trezeste in secolul 20.
  • Michelle Pfeiffer – Elizabeth Collins Stoddard – matriarhul familiei
  • Bella Heathcote as Victoria Winters – Guvernatoarea lui David, si atractia lui Barnabas :)
  • Helena Bonham Carter – Dr. Julia Hoffman, psihiatrul lui Elizabeth
  • Eva Green as Angelique Bouchard – o vrajitoare pusa pe razbunare, care vrea sa-i distruga viata lui Barnabas si neamului sau
  • ChloĆ« Grace Moretz as Carolyn Stoddard – fiica rebela a lui ElisaBeth
  • Jackie Earle Haley – Willie Loomis – ingrijitorul conacului
  • Jonny Lee Miller as Roger Collins – fratele lui Elizabeth
  • Gulliver McGrath as David Collins – fiul de 10 ani a lui Roger

Poate esti interesat de trailerul online a lui Dark Shadows:

Related Posts

Dark Shadows Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Dark Shadows online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: