Darkness Online

Darkness Online Subtitrat

Darkness online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror, Mister si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Darkness 2002 online subtitrat gratis in romana este un horror despre o tanara care se muta impreuna cu familia ei intr-o casa bantuita. Patruzeci de ani, după un ritual ocult neterminat care a dus la dispariția a șase copii, o familie de americani s-a mutat într-o casă noua în Spania. Mama Maria , vrea sa puna lucrurile la punct in casa, în timp ce tatăl, Mark, se duce la locul de muncă, și copiii lor, adolescenta Regina, și fratele ei mai mic Paul, încearcă să se obisnuiasca cu rutina lor de zi cu zi.

Un lucru de ajutor este ca tatal lui Mark, care este medic, Albert Rua, se află în apropiere, mai ales atunci când Mark incepe să sufere de anumite atacuri mentale, care reapar periodic. Regina nu isi face numai griji pentru el, dar, si pentru Paul Darkness, care este acum speriat, de întuneric, pentru prima dată. Băiatul are motive pentru care sa fie speriat, caci, după cum se pare, o forță supranaturală se afla sub patul lui. Mai mult, există cazuri când apar umbre care au forma unor copii, in intuneric, si se uita la familie.

Filmul Darkness online subtitrat in romana este un film de mister din anul 2002 care merita vazut

Așa cum Pavel devine mai speriat, și tatăl lor este din ce in ce mai instabil, iar Regina isi da seama ca ceva este in neregula cu aceasta casa, caci lucrurile se inrautatesc de la zi la zi. Cu ajutorul noului ei prieten, Carlos (Martinez), cei doi dau in sfarsit de cel care a proiectat casa – Villalobos (Reixach) si de la acesta au aflat ca aceasta casa a fost construita pentru un ritual supranatural care a coincis cu eclipsa si care a necesitat sacrificarea a sase copii.

Pe drum, aceasta trece pe la casa bunicului lui Albert, si Regina afla că bunicul ei este, de fapt, un membru al acestui cult despre care a aflat, si care a efectuat aceste ritualuri satanice. Mai departe in Darkness 2002 online, Bunicul ei explică, că în ritualul acum patruzeci de ani, există de fapt, au fost șapte copii din ritualul originală, al șaptelea copil fiind nimeni altul decât tatăl lui Regina, Mark. Albert nu l-a sacrificat pe fiul său, deoarece în ultimul moment si-a dat seama, că nu il iubesc pe Mark.

Related Posts

Darkness Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Darkness online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: