Devil’s Due Online

Devil’s Due Online Subtitrat

Devil’s Due online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Devil’s Due online subtitrat in romana este un film de groaza despre un cuplu – Samanta si Zach McCall sunt doi tineri proaspat casatoriti, iar o sarcina neprevazuta ia o turnura terifianta pentru acest cuplu.

In luna de miere, Samanta si Zach au de aface cu o noapte misterioasa, de care nici unul dintre cei doi nu isi pot aminti prea multe. Dupa acea intamplare ciudata, nu trece mult timp si Samanta isi da seama a este gravida, desi nici unul dintre cei doi nu isi doreau asta in acel moment. Trailerul de la filmul Devil’s Due online subtitrat poate fi vizionat mai jos.

Zach se decide sa puna camere in toata casa, si uitandu-se la inregistrari incepe sa observe comportament ciudat la sotia sa. Timpul trece si este din ce in ce mai evidente ca aceste schimbari negre, observabile atat fizic cat si spiritual la Samanta, au o origine sinistra. Momentan cam atat va pot spune despre filmul Devil’s Due online cu subtitrare in limba romana din anul 2013. La prima vedere, pare ca seamana foarte mult cu Paranormal Activity.

Related Posts

Devil’s Due Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Devil’s Due online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: