Don Jon Online

Don Jon Online Subtitrat

Don Jon online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Don Jon online subtitrat in limba romana este un film american de comedie si care va fi lansat in septembrie 2013. Personajul principal este Jon Martello si este un Don Juan al zilelor nostre, dar care are mereu ceva de criticat despre lucrurile si persoanele din viata sa.

Prietenii sai ii spun Don Jon din cauza abilitatilor sale de a agata numai femei frumoase, asta in fiecare weekend, si se pare ca nu a ratat niciodata. Aceasta dependenta de femei l-a facut pe Don sa se simta nesatisfacut de viata si porneste intr-o calatorie pentru a gasi un scop in actiunile sale. Jon ajunge sa vada orizontul mai larg si invata mai multe despe viata si dragoste cu ajutorul a doua femei.

Don Jon traieste in New Jersey si ii place sa isi petreaca timpul in familie si alaturi de prieteni. Barbatul incearca sa gaseasca fericirea si intimitatea alaturi de posibila sa dragoste adevarata.

Actorii din filmul Don Jon online subtitrat in romana sunt:

  • Scarlett Johansson – Barbara Sugarman
  • Joseph Gordon-Levitt – Jon Martello
  • Glenne Headly – Angela Martello
  • Julianne Moore – Esther
Related Posts

Don Jon Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Don Jon online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. adina says:

    abia astept sa il vizionez mi se pare foarte interesant…..;)

Nume: 

Email: