Dracula 1992 Online

Dracula 1992 Online Subtitrat

Dracula 1992 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Fantezie, Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Dracula online gratis subtitrat din anul 1992 este considerata a fi cea mai buna ecranizare cu faimosul personaj. Filmul a fost facut sub ochii lui Francis Ford Copola. In anul 1462, Vlad Dracul, membrul al ordinului dragonului, se intoarce acasa dupa o victorie impotriva turcilor, si o gaseste pe nevasta sa Elisabeta moarta, caci s-a sinucis din cauza unei vesti false cum ca el ar fi murit.

Filmul de groaza Dracula online cu subtitrare gratis in limba romana

Furios ca si-a pierdut marea iubirea, Dracula a renuntat la credinta, si a jurat ca se va ridica din mormant pentru a o razbuna pe sotia lui, apeland la toate puterile intunericului. Intr-un moment de furie, acesta isi infinge sabia in cruce si incepe sa bea sangele care incepea sa curga din ea.

In anul 1897, proaspatul avocat Jonathan Harker il ia pe contele Dracula din Transilvania ca client, de la colegul sau Renfield, care a inebunit putin. Jonathan calatoreste pana la castelului contelui din Transilvania, pentru a pune la punct toate actele cu noua achizitie a contelui in Londra. Jonathan il intalneste pe conte, care descopera o poza cu logodnica lui Harker, Mina, si crede ca ea este reincarnarea lui Elisabeta. Dracula il lasa pe Jonathan inchis in castel, unde au loc lucruri de neimaginat, si el porneste spre Londra pentru a se stabili la Carfax.

Mai departe in acest film subtriat in romana. Ajungand in Londra, Dracula 1992 apare sub forma unui varcolac si prima data o hipnotizeaza, apoi o violeaza si ii suge sangele lui Lucy Westernra, prietena lui Mina. Din cauza ca Mina era intr-o stare foarte proasta, dintr-o cauza necunoscuta pentru cei de acolo isi face aparitia doctorul Abraham Van Helsing, care recunoaste cauza acestei stari.

Jonathan reuseste sa scape din castel si ii trimite o scrisoare Minei, asa ca aceasta o ia la fuga in Romania pentru a se marita cu el. In furia sa, Dracula online gratis subtitrat in romana din anul 1992 o transforma pe Lucy intr-un vampir. Dupa ce Jonathan si Mina se intorc din nou la Londra, se duc impreuna cu Van Helsing catre Carfax, unde distrug o parte din intrebuintarile contelui.

Related Posts

Dracula 1992 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Dracula 1992 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: