Dredd Online

Dredd Online Subtitrat

Dredd online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Dredd online subtitrat este un film de actiune regizat de catre Pete Travis si se incadreaza in categoria filmelor anului 2012 din domeniul stiintifico-fantastic. Filmul este o adaptare dupa revistele de benzi desenate care ni-l infatiseaza pe judecatorul Dredd si nu are nici o legatura cu filmul din 1995 in care Stallone a jucat in rolul personajului cu acelasi nume. Dredd urmeaza sa fie lansat pe marele ecran pe la jumatatea lunii septembrie a acestui an.

Filmul Dredd online 2012 cu subtitrare in limba romana

Povestea lui Dredd are loc pe Pamant, care este acum in mare parte distrus din cauza razboaielor atomice care au avut loc. Supravietuitorii acestor razboaie traiesc acum in mega-orase care sunt construite in asa fel incat sa-si protejeze locuitorii de Pamantul blestemat, care poate fi descris acum ca un desert radioactiv populat in mare parte de mutanti. Povestea noastra are loc in Mega-City One, unde fortele politiei, cunoscuti ca judecatorii au puterea de a judeca, juriza si executa pe cei care comit crime. Un singur om, judecatorul Dredd online subtitrat, unul din cei “batrani”, face echipa cu mai tanara judecatoare Anderson pentru a stopa un drug dealer pe nume Ma-Ma si pentru a stopa traficul cu drogul Slo-Mo care altereaza realitatea celor care il iau si provoaca dependenta.

Actorii din filmul online Dredd subtitrat in limba romana care face parte din categorie: Filme online gratis subtitrate 2012

  • Karl Urban – Judecatorul Dredd
  • Olivia Thirlby -Judecatorul Anderson
  • Lena Headey – Madeline Madrigal (AKA “Ma-Ma”)
  • Domhnall Gleeson – Travis Synders
  • Langley Kirkwood – Judecatorul Lex
Related Posts

Dredd Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Dredd online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: