Dredd Online

Dredd Online Subtitrat

close

Dredd online subtitrat este un film regizat de catre Pete Travis si se incadreaza in categoria filmelor din domeniul stiintifico-fantastic. Filmul este o adaptare dupa revistele de benzi desenate care ni-l infatiseaza pe judecatorul Dredd si nu are nici o legatura cu filmul din 1995 in care Stallone a jucat in rolul personajului cu acelasi [...]

Dredd online subtitrat este un film regizat de catre Pete Travis si se incadreaza in categoria filmelor din domeniul stiintifico-fantastic. Filmul este o adaptare dupa revistele de benzi desenate care ni-l infatiseaza pe judecatorul Dredd si nu are nici o legatura cu filmul din 1995 in care Stallone a jucat in rolul personajului cu acelasi nume. Dredd urmeaza sa fie lansat pe marele ecran pe la jumatatea lunii septembrie a acestui an.

Filmul Dredd online 2012 cu subtitrare in limba romana

Povestea lui Dredd are loc pe Pamant, care este acum in mare parte distrus din cauza razboaielor atomice care au avut loc. Supravietuitorii acestor razboaie traiesc acum in mega-orase care sunt construite in asa fel incat sa-si protejeze locuitorii de Pamantul blestemat, care poate fi descris acum ca un desert radioactiv populat in mare parte de mutanti. Povestea noastra are loc in Mega-City One, unde fortele politiei, cunoscuti ca judecatorii au puterea de a judeca, juriza si executa pe cei care comit crime. Un singur om, judecatorul Dredd, unul din cei “batrani” face echipa cu mai tanara judecatoare Anderson pentru a stopa un drug dealer pe nume Ma-Ma si pentru a stopa traficul cu drogul Slo-Mo care altereaza realitatea celor care il iau si provoaca dependenta.

Actorii din Dredd care face parte din categorie: Filme online gratis subtitrate 2012

  • Karl Urban – Judecatorul Dredd
  • Olivia Thirlby -Judecatorul Anderson
  • Lena Headey – Madeline Madrigal (AKA “Ma-Ma”)
  • Domhnall Gleeson – Travis Synders
  • Langley Kirkwood – Judecatorul Lex

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Aeon Flux Online
Aeon Flux Online
Looper Online
Looper Online
Minority Report Online
Minority Report Online

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: