Elysium Online

Elysium Online Subtitrat

Elysium online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Elysium online subtitrat in romana este un science fiction cu fundal dramatic regizat si scris de catre Neill Blomkamp. In acest filme gratis online joaca starul Matt Damon pe langa alte nume cunoscute cum ar fi Jodie Foster. Initial se credea despre filmul Elysium ca actiunea din el va avea loc pe o alta planeta intr-un viitor foarte indepartat. Dar, s-a dezvaluit nu dupa mult timp ca actiunea filmului va avea loc pe Pamant, care este acum un loc ravasit, dar mai exact va avea loc pe statia spatiala Elysium, la fel cum ne spune si titlul acestui film gratis online.

Trailer la filmul din 2013 Elysium online subtitrat gratuit in limba romana

In anul 2159 exista doua clase de persoane. Cea superioara in care se incadreaza bogatii care sunt cunoscuti ca Coordinatori, oameni care isi pot permite sa cumpere inginerie bio-genetica si care traiesc pe Elysium. Restul oamenilor sunt cei sarati, care traiesc pe Pamant, care este ruinat si suprapopulat – si cred ca la un moment dat asta chiar ne rezerva viitorul.

Secretarul Rhodes, un oficial guvernamental, nu se va opri de la nimic pentru a opri imigratia ilegala si de a proteja stilul de viata luxurios de pe Elysium. Dar, asta nu-i opreste pe oamenii de pe Pamant sa nu incerce sa ajunga in acest loc, prin orice mijloace.

Max este un ghinionist abia iesit din puscarie si el accepta o misiune care daca va avea succes, va aduce balansul intre aceste duoa lumi polarizate.

Actorii din filmul science fiction Elysium online gratis subtitrat:

  • Matt Damon – Max
  • Wagner Moura – Spider
  • Alice Braga – Fray
  • Jodie Foster – Secretarul Rhodes
  • Sharlto Copley – Kruger
Related Posts

Elysium Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Elysium online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. alex says:

    lasa-ma sal vad si iti voi lasa un comentariu!!!

Nume: 

Email: