Ender’s Game Online

Ender’s Game Online Subtitrat

Ender’s Game online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Ender’s Game online gratis subtitrat in romana este un film science fiction de actiune, bazat pe romanul cu acelasi nume. Dupa mai multi ani de razboi cu o rasa extraterestra, un copil neobisnuit de talentat este trimis la o scoala militara din spatiu, unde sa se pregateasca de o viitoare invazie.

Filmul Ender’s Game online subtitrat in romana are un trailer gratis foarte interesant si abia astept sa vizionez filmul.

Pamantul a fost atacat de doua ori de catre o rasa extraterestra determinata sa distruga umanitatea. In urma acestor razboie, Pamantul a fost grav afectat, la fel ca si rasa noastra. Dupa 70 de ani, oamenii de pe Pamant au inceput sa actioneze unit pentru a preveni pericolul ce vine din partea acestei rase superioare din toate punctele de vedere, dar in principal tehnologic. Daca v-ati uitat la acest film online va rugam sa ne scrieti parerea voastra!

Dupa ce o rasa extratarestra numita Bugger a atacat Pamantul in filmul Ender’s Game online gratis, flota internationala a inceput sa se pregateasca pentru o a doua invazie, antrenand cei mai talentati copii. Ender Wiggin este un tanar destept, dar foarte tacut, si s-ar putea sa devina salvatorul rasei umane. El este luat de langa fratii sai si adus la o scoala militara de pe orbita Pamatului. Game va fi testat si transformat intr-un ucigas fara mila.

Dupa ce ajunge sa fie un adevarat maestru al razboiului in acest film online gratis, si sa fie cunoscut pentru talentele sale, Ender este considerat de catre Colonel Graff, ca fiind speranta omenirii. El este trimis mai apoi la scoala de comanda din Ender’s Game online subtitrat in romana, iar odata ajuns acolo incepe un antrenament alaturi de Mazer Rackham pentru ca mai tarziu sa conduca armata intr-un razboi ce va determina soarta Pamantului si a oamenilor.

Related Posts

Ender’s Game Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Ender’s Game online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. paul says:

    Super filmul merita vazut

Nume: 

Email: