Endless Love 2014 Online

Endless Love 2014 Online Subtitrat

Endless Love 2014 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Era timpul sa mai apara si un film de dragoste gratis si speram ca Endless Love 2014 online subtitrat in romana se va ridica la asteparile multora dintre voi. Este un remake al filmului cu acelasi nume din 1981 asa ca am sa va spun un pic despre ce este vorba.

Actiunea filmului subtitrat in romana Endless Love online din 2014 ar trebui sa aiba loc la Chicago si personajele principale sunt Jade Butterfield si David Axelrod. Acestia se indragostesc unul de celalalt dupa ce fac cunostinta prin intermediul lui Keith, fratele lui Jade. Familia lui Jade nu este asa de restrictiva in ceea ce priveste relatiile. M-am razgandit si nu va mai povestesc nimic; oricum in acest joc parintii au un mare efect negativ asupra celor doi indivizi si probabil povestea se va complica foarte tare la un punct. Sunt curios in ce fel va evolua acest film gratis online si care va fi finalul!

Related Posts

Endless Love 2014 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Endless Love 2014 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. gherghescu gabriel says:

    9,5

Nume: 

Email: