Epic Online

Epic Online Subtitrat

Epic online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme de Aventura, Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Epic online subtitrat 2013 este un film de animatie pentru copii produs de catre creatorii seriei Ice Age si Robotii. Povestea este a unei tinere fete care este transportata undeva in adancul unei paduri unde are loc o batalie intre fortele binelui si fortele raului. Aceasta se alatura unui grup de personaje fantastice care se lupta sa-si salveze lumea.

Filmul animat Epic din 2013 online cu subtitrare in romana

Pe aceasta fata o cheama Mary Katherine si traia linistita intr-o cabina impreuna cu tatal si cainele ei. Tatal ei este profesor si il cheama Bomba. Acesta studia de mult timp un grup de luptatori care traiau in padure si care o protejau, ei fiind gardieni ai binelui. Acesta se ducea deseori in padure pentru a le analiza comportamentul.

Intr-o zi, in filmul Epic online subtitrat, profesorul nu se mai intoarce acasa, asa ca Mary Katherine porneste in cautarea lui, fiind ingrijorata ca s-ar fi intamplat ceva. Dupa mai multe ore de cautari, aceasta intalneste un grup de frunze cazatoare ce luminau. Prinzand una din ele, ea este lasata inconstienta. Aceasta intalneste grupul de luptatori pe care profesorul ii studia si care erau drept cunoscuti ca oamenii frunza. In foarte scurt timp, ea este fortata sa-i ajute intr-un razboi impotriva fortelor raului – mai exact impotriva Bogganilor si a conducatorului lor – Mandrake.

Related Posts

Epic Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Epic online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. gica says:

    Draga Mia, descrierea este un fel de traducere mot-a-mot dupa varianta straina. Normal ca sensul este prost tradus. Ma mir ca are totusi o logica traducerea (descrierea). Probabil cel ce adauga pagini pe site a verificat doar logica/gramatica textului, nu si sensul traducerii.

  2. Mia says:

    Ceea ce ati spus in descriere ca profesorul nu se mai intoarce acasa si MK pleaca in cautarea lui e total neadevarat. Mary vrea sa plece de la casa tatului ei in timp ce el era plecat in padure ca unul din senzori ii semnalase o activitate mai intensa decat de obicei. Atunci cand MK iese cu bagajul din casa, iese si cainele dupa ea si fuge in padure iar fata de ia dupa caine. In plus nu e niciun grup de frunze care luminau: in timp ce ea era in padure , regina Oamenilor frunza e omorata de fiul lui Mandrake cu o sageata iar cand cade pe iarba , MK o vede si se apropie de ea. Atunci regina o micsoreaza. Nu mai bagati descrieri incorecte.

Nume: 

Email: