Equilibrium Online

Equilibrium Online Subtitrat

Equilibrium online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Equilibrium online subtitrat, cunoscut ca si Cubia, este un film SF american din 2002, scris si regizat de catre Kurt Wimmer si are ca actori Christian Bale, Emily Watson si Taye Diggs. Bale joaca rolul lui John Preston, un razboinic decorat si ofiter de politie dintr-o distopie viitoare unde sentimentele si expresiile artistice sunt interzise de lege, iar cetatenii se injecteaza cu un drog in fiecare zi pentru a putea face fata emotiilor. Dupa ce omite sa isi injecteze o doza, Preston incepe sa simta emotiile ce il fac sa se intrebe ce se intampla cu moralitatea sa si sa isi modereze actiunile, in timp ce trebuie sa se ascunda pentru a ramane nedetectat de societatea suspicioasa din care face parte.

Filmul Equilibrium online gratis cu subtitrare in limba romana

Equilibrium este pus in scena in orasul stat futurist si distopian al Libriei. Dupa ce cel de-al Treilea Razboi Mondial a devastat Terra, un stat totalitarist a condus la ideea ca singurele responsabile de conflictele pe care oamenii le incep sunt sentimentele si emotiile acestora. Toate materialelel ilegale, au fost notate cu EC-10 [continut emotional] si au fost distruseprin incinerare. Toti cetatenii Libriei erau obligati sa ia constant injectiile emotivo supresoare, constand intr-un drog numit Prozium.

Libria este guvernata de Consiliul Tetragrammaton, care este condus de liderul gruparii, un barbat cunoscut sub apelativul de “Tatal”. El nu interactioneaza niciodata cu nimeni dinafara consiliului, dar este omniprezent pe ecrane uriase din oras. Actorul principal al filmului Equilibrium online subtitrat este un puternic Grammaton Cleric, pe numele lui John Preston. El a ramas vaduv, dupa ce sotia sa a fost executata pentru “ofensa emotionala”.

Dupa un raid intr-o tabatra de rebeli, Preston il vede pe colegul sau luand o carte de poezii pe care o ascunde, evitand astfel arderea ei. Dupa ce il raporteza superiorilor si este ucis, a doua zi dimineata, Preston pateste un lucru, care il va ajuta sa experimenteze si el sentimente si trairi suprimate de drogul pe care si-l injecteaza toata lumea – Prozidium.

Related Posts

Equilibrium Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Equilibrium online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. Numele meu ! says:

    E talent filmu ! E cu CELICU ! Cu toti nebunii …

Nume: 

Email: