Escape Plan Online

Escape Plan Online Subtitrat

Escape Plan online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Actiune, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Escape Plan online subtitrat in romana este un film de actiune si de suspans realizat de catre unul din regizorii mei preferati. Cei curiosi se pot interesa de Mikael Håfström, pentru a vedea ce alte filme a mai facut. Acesta i-a adus pe unii din cei mai renumiti actori de la Hollywood – Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, chiar si pe 50 Cent si altii.

Filmul Escape Plan are un subiect interesant si o actiune captivanta, alaturi de actori de renume.

Ray Breslin este unul din cei mai cunoscuti oameni din domeniul securitatii penitenciarelor. Dupa ce a analizat toate inchisorile de maxima securitate si dupa ce a invatat multe despre cum sa supravietuiasca in conditii foarte grele, barbatul este supus unui test. Acestuia i se insceneaza o crima si este incarcerat intr-o inchisoare ce a construit-o chiar el. El trebuie sa isi faca un plan scape si sa gaseasca persoana care l-a pus in spatele gratiilor.

Arnold Schwarzenegger joaca rolul lui Swan – un om sufletist si destept, care ajunge sa fie colegul lui Breslin si care il ajuta sa-si duca la indeplinire planul.

Jim Caviezel joaca rolul lui Hobbs din Escape – care s-a dovedit a fi principalul dusman a lui Ray, tipul cel rau.

50 Cent ia rolul lui Hush – un expert in calculatoare ce a fost inchis pentru crime informatice, si acum il va ajuta pe personajul lui Stallone.

Related Posts

Escape Plan Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Escape Plan online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. cosmin says:

    good

Nume: 

Email: