Fast and Furious 4 Online

Fast and Furious 4 Online Subtitrat

Fast and Furious 4 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Fast and Furious 4 online subtitrat in romana, un film cu Vin Diesel, cu masini si multa actiune ce a aparut in anul 2009. Dominic impreuna cu noul sau echipaj erau implicati in niste afaceri cu petrol din Republica Dominicana. Dominic simte pericolul de la distanta asa ca o lasa pe Letty acasa, pentru a o proteja de eventuale probleme.

Filmul Fast and Furious 4 online in romana il are ca actor principal pe Vin Diesel si al 8-lea film din aceasta serie este deja in filmare.

Cateva saptamani mai tarziu, in Panama, Dominic primeste un telefon de la Mia, care ii spune ca Letty a fost ucisa de catre Fenix Calderon. Dominic pleaca inapoi spre Los Angeles pentru a examina accidentul unde Letty si-a pierdut viata si gaseste urme de nitro. El merge apoi la singurul mecanic din Fast and Furious 4 ce se pricepe la acest metan si il convinge sa-i dea numele celui ce a ordonat combustibilul.

Brian O’Conner este un agent FBI ce incearca sa dea de urma unui traficant de droguri pe nume Arturo Braga. Cautarile sale il duc la David Park. Dominic este primul care ajunge la apartamentul lui Park si il agata cu o sfoara afara pe fereastra si ii da drumul. Brian, agentul din filmul de actiune Fast and Furious 4 online gratis in romana, il gaseste pe Park si il salveaza iar acesta din urma devine informatorul politiei.

Related Posts

Fast and Furious 4 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Fast and Furious 4 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: