47 Ronin Online

47 Ronin Online Subtitrat

47 Ronin online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Actiune si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

47 Ronin online este un film subtitrat in romana ce va aparea in curand in cinematografe . Multa fantezie, aventura si actiune se invarte in jurul filmului – al 47-lea Ronin. Povestea este a unui grup de samurai care a existat in Japonia in secolul al 18-lea si care au jurat sa se razbune pe cel care a cauzat moartea maestrului lor. Studioul american Universal produce aceasta adaptare sub indrumarea lui Carl Erik Rinch, iar marea supriza este ca personajul principal este jucat de catre Keanu Reeves, alaturi de un grup de actori japonezi.

Vom veni cu mai multe informatii despre Filmul 47 Ronin online subtitrat in limba romana de indata ce va aparea, adica prin decembrie

Acest film starneste mult interes caci multi dintre fanii actorului Jeanu Reeves for sa il vada pe acesta in rolul de samurai.

Filmarile au inceput la Budapest in martie 2011, apoi s-au mutat la studiourile Shepperton din Londra si s-au terminat intr-un final in Japonia. Filmul 47 Ronin va aparea pe marele ecran pe 27 Decembrie 2013.

Proscrisul Kai, rol in care joaca Reeves, se alatura unui grup de samurai Ronin online, condusi de catre Kuranosuke Oishi. Acest samurai cauta sa se razbune pe lordului Kira, care i-a omorat maestrul si l-a alungat. Acesti samurai s-au imbarcat intr-o calatorie, a carei incercari si pericole ar fi invins orice luptator.

Actori din 47 Ronin cu subtitrare in romana

  • Keanu Reeves as Kai – care se alatura uui grup de samurai. Personajul lui Reeves este jumatate Japonez, jumatate Britanic.
  • Hiroyuki Sanada – Kuranosuke Oishi, liderul samurailor
  • Kou Shibasaki – Mika, fata maestrului ucis si iubirea lui Kai
  • Tadanobu Asano – Lordul Kira, cel care l-a ucis pe maestrul samurailor Ronin
  • Rinko Kikuchi – Mizuki, o domnita care il serveste pe lordul Kira
  • Jin Akanishi – Chikara Oishi, fiul lui Kuranosuke
Related Posts

47 Ronin Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul 47 Ronin online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. laurentiu says:

    vreau filmul gratis onlain 47 ronin

Nume: 

Email: