Jack the Giant Slayer Online

Jack the Giant Slayer Online Subtitrat

Jack the Giant Slayer online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Aventura, Filme de Fantezie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Jack the Giant Slayer online subtitrat gratis in limba in romana este o fantezie ce va sa vina pe marele ecran. Acest basm de aventura pentru copii este bazat pe romanul cu acelasi nume. Filmul a fost produs sub indrumarea lui Bryan Singer si este programat sa apara la cinematografe incepand cu 22 martie 2013.

Filmul Jack the Giant Slayer online cu subtitrare gratis in limba romana

Premiza filmului este simpla – un razboi antic este starnit din nou, dupa ce un tanar fermier pe nume Jack online care deschide fara sa vrea un portal intre lumea noastra si o lume periculoasa, in care traiesc doar giganti si capcauni. Slayer a plecat in aceasta expeditie periculoasa, in speranta de a o gasi si de a o salva pe o printesa care a fost rapita. Lasati liberi sa umble pe Pamant, dupa mai multe secole in care nici nu s-a auzit de ei, gigantii au intentia de a pune stapanire pe pamanturile pe care le-au pierdut odata, fortandu-l pe tanarul Jack the Giant Slayer sa intre intr-o o lupta pe viata si pe moarte pentru a-i opri. Filmul cu Giant Killer trebuie sa apara in curand!

Se pare ca filmul gratis online Jack the Giant Slayer subtitrat in romana este un remake; un film cu acelasi nume si fundament fiind lansat in anul 1962. In orice caz, luptand pentru regatul sau, pentru oamenii din acei regat, si pentru dragostea printesei, Jack ajunge fata in fata cu niste luptatori de neoprit, care erau doar legende, dar acum acesta are sansa sa ajunga chiar el o legenda :)

Acesta este un film gratis de fantezie inspirat din povestea Jack si Vrejul de Fasole.

Related Posts

Jack the Giant Slayer Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Jack the Giant Slayer online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. alex says:

    misto

  2. stefan says:

    cum pot sa vad si eu filmu asta?

Nume: 

Email: