Kingdom of Heaven Online

Kingdom of Heaven Online Subtitrat

Kingdom of Heaven online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Razboi si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul Kingdom of Heaven online subtitrat prezinta cruciadele din secolul XII. Intr-un sat francez, un fierar pe nume Balian trece printr-o perioada grea caci sotia sa s-a sinucis de curand. Un grup de cruciati ajung la fierarul nostru, iar unul dintre ei se prezinta ca fiind tatal sau, baronul de Ibelin – Godfrey. Acesta din urma ii solicita ajutorul lui Balian si il roaga sa se duca cu el la Ierusalim. Insa, Balian refuza si cruciatii pleaca.

Trailerul de la Filmul Kingdom of Heaven online cu subtitrare gratis in limba romana poate fi vizionat mai jos.

Preotul orașului, fratele vitreg a lui Balian ii dezvaluie că el a ordonat ca soția lui sa fie decapitata înainte de înmormântare, o practică obișnuită pentru oamenii care se sinucid. Balian observa ca fratele său poartă crucea pe care o avea sotia sa la gat, inainte de a fi inmormantata. Într-un exces de furie, Balian il ucide pe fratele său, preia crucifixul și fuge din sat. Mai departe in filmul Kingdom of Heaven online, Balian il urmărește tatăl său, în speranța de a obține iertare și răscumpărare pentru el și soția sa în Ierusalim.

După ce a ajunge la Godfrey din acel Kingdom, soldații trimiși, de către episcopul preotului ajung, chipurile, să-l aresteze pe Balian. În realitate, nepotul preotului intenționează să-l asasineze pe Balian, pentru ca în cele din urmă el sa poata moșteni titlu de baron. Godfrey din Kingdom of Heaven refuză să-l predea pe Balian și nepotul lansează un atac împotriva lui Godfrey.

În Heaven, Balian si Godfrey se dueleaza și înainte de a muri, ii ordona lui Baliane sa-l slujeaza neconditionat pe regele Ierusalimului. În timpul călătoriei lui Balian catre Ierusalim, nava sa esueaza in urma unei furtuni, lăsându-l pe Balian impreuna cu un cal singuratic ca fiind unicii supraviețuitori din filmul Heaven online.

Balian se confruntă cu un cavaler musulman. O luptă pe cal urmează, și Balian il ucide fără tragere de inimă pe cavaler atunci când acesta ataca. Apoi ii cere slujitorului din filmul Kingdom of Heaven online să-l ghideze catre Ierusalim. La sosire in acest Kingdom subtitrat in romana, Balian ii dă calul slujitorului și-l eliberează. Omul ii spune lui Balian ca stăpânul său a fost un om important printre sarazini, iar fapta lui ii va aduce faima, și respectul lor.

Related Posts

Kingdom of Heaven Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Kingdom of Heaven online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: