Looper Online

Looper Online Subtitrat

Looper online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, SF si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Acest film, Looper online subtitrat gratis, ca sa va spun mai pe romaneste – este un film science fiction tipic american si nu a aparut de mult timp pe maerele ecran. Este regizat de catre Rian Johnson iar desfasurarea actiunii are la baza calatoria in timp. Dupa ce a jucat in Surrogates, Bruce Willis isi face si aici aparitia, alaturi de Emily Blunt si Joseph Gordon Levitt. Filmarile au inceput pe 24 Ianuarie a anului trecut in statul Louisiana.
Vezi trailerul gratis de la filmul Looper online gratis cu subtitrare in limba romana

Filmul Looper online gratis subtitrat in limba romana a fost selectat pentru a fi primul pe linia de la festivalul de film de la Toronto. Din descriere, am putea deduce ca filmul are de toate. Se combina elemente puternice: corporatii care au de aface cu organizatii criminale, tehnologii de calatorie in timp, imagini alb negru datorita actiunii intunecate si plina de sange.

Actiunea filmului se petrece in anul 2047, si aici un ucigas de 25 de ani pe nume Joseph Simmons lucreaza pentru o companie a mafiei din Kansas City in rolul unui Looper. Looperii ii omoara si se descotorosesc de agentii trimisi de catre angajatorii sai de la companii tata din Shanghai din anul 2077. Loopersii sunt niste soldati, platiti pentru a-si anihila toate tintele, fara nici o exceptie, si fara sa se abata de la regula.

Cand Simmons vede ca urmatoarea sa tinta este o versiune mai imbatranita de a sa, lucrurile devin complicate, si binenteles nu se va omori pe sine. Ca rezultat pentru faptul ca nu si-a indeplinit misiunea, angajatorii sai sunt deja pe urmele sale si el trebuie sa se lupte sa ramana in viata.

In timp ce filmul are actiunea plasata in viitor, stilul din Looper online subtitrat este o combinatie dintre retro si o intorsatura futuristica contemporana. De exemplu – multe dintre cladirile din film reflecta cele din anii 30 si 40. Chiar si costumele actorilor fac referire la portul gangsterilor din acei ani. Insa multe dintre autovehiculele din filmul Looper subtitrat in romana sunt mai contemporane am putea spune, ele avand echipament cu panouri solare, si diverse functionalitati care sa le incadreze in acest viitor fictiv.

Related Posts

Looper Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Looper online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. dana says:

    nu are traducere

  2. diana says:

    as dori si eu filmul los bandoleros cu van disel 2009

Nume: 

Email: