Puss in Boots Online

Puss in Boots Online Subtitrat

close

Puss in Boots online subtitrat este un film de comedie si de actiune animat pe calculator si produs de catre studiourile DreamWorks. Puss se aventureaza eroic in necunoscut, facand echipa cu inteligentul Humpty Dumpty si cu frumoasa Kitty Softpaws. Acesta afla ca un cuplu, Jill si Jack, care este cautat de catre autoritati au niste [...]

Puss in Boots online subtitrat este un film de comedie si de actiune animat pe calculator si produs de catre studiourile DreamWorks. Puss se aventureaza eroic in necunoscut, facand echipa cu inteligentul Humpty Dumpty si cu frumoasa Kitty Softpaws. Acesta afla ca un cuplu, Jill si Jack, care este cautat de catre autoritati au niste fasole magice pe care el le-a cautat toata viata. Acele fasole il pot duce pe Puss la castelul unui gigant, unde se afla niste oua de gasca din aur care valoreaza foarte mult. Cand Puss online incearca sa fure fasolele, el este intrerupt de Kitty si planul cade. Kitty se aliaza cu Hupmty Alexandru Dumpty, un ou vorbitor si prietenul lui Puss in Boots tocmai din copilarie si care s-au cunoscut la orfelitat, acolo unde a fost crescut motanul nostru.

Filmul animat de comedie Puss in Boots online gratis cu subtitrare in limba romana

Humpty il convinge pe Puss sa li se alature lor si sa gaseasca fasolele pentru a putea pune mana pe oualele de aur. Cei trei ajung sa fure fasolele de la Jill si Jack si le planteaza in desert. Relatia dintre Kitty si Puss in Boots incepe sa devine romantica. cei trei ajung sa urce in sus pe vrejul de fasole, gasesc castelul gigantului, si trec de Great Terror care pazea gasca. Cand acestia realizeaza ca oualele sunt prea grele pentru ca ei sa le care, acestia fura Gasca, care e doar un boboc, si fug din castel.

In timp ce isi sarbatoreau victoria, grupul cade in ambuscada lui Jack si Jill care il lasa pe Puss subtitrat – inconstient. Cand motanul incaltat se trezeste, acesta merge pe urmele hotilor pana in orasul sau natal unde afla ca Humpty a facut un plan prin care sa fie atras in oras si sa fie capturat, ca razbunare pentru ca l-a abandonat autoritatilor cand era mai tanar. Puss in Boots online gratis subtitrat in limba romana se preda autoritatilor, in timp ce Humpty doneaza multe oua din aur orasului, devenind astfel un erou.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Brave Online
Brave Online
ParaNorman Online
ParaNorman Online
The Croods Online
The Croods Online

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: