Film Veronica se Intoarce Online

Film Veronica se Intoarce Online Subtitrat

close

Multi dintre voi poate au uitat, dar adoratul film Veronica are si o a doua parte – Veronica se Intoarce Online. Protagonista noastra trebuie acum sa-si salveze ratusca, si invata pe parcus, ca nu totul este ceea ce pare a fi. Veronica iar are de aface cu motanul Danila si cumatra Vulpe, care sunt capul [...]

Multi dintre voi poate au uitat, dar adoratul film Veronica are si o a doua parte – Veronica se Intoarce Online. Protagonista noastra trebuie acum sa-si salveze ratusca, si invata pe parcus, ca nu totul este ceea ce pare a fi. Veronica iar are de aface cu motanul Danila si cumatra Vulpe, care sunt capul rautilor, dar ca in orice atmosfera de basm, apar insa si personajele pozitive care o ajuta pe fata – Greierele, rol interpretat de Florian Pittis si imparateasa furnicilor – Paslaru Margareta.

vezi Filmul Veronica se Intoarce Online


1108 - 468x60_ro

De pe la inceputurile anilor 70 puteai vedea la lumina marelui ecran aceste filme de care s-au bucurat toate generatiile de copii pana in zilele noastre. Veronica si Veronica se intoarce sunt doua povesti fanstastice, pline de aventura si personaje bine conturate care sa-ti stimuleze imaginatia. Din experienta, as putea spune ca cele doua filme sunt niste capodopere, l-a care s-a depus o multa munca, mai ales ca vorbim de niste ani de mult apusi. Chiar si pentru aceste vremuri, Veronica inca mi se pare un film bine regizat si cu un decor impresionant. Ma gandesc ce impact a avut acest film in anii aparitiei cand majoritatea filmelor erau alb negru.

Cele doua pelicule ale lui Lulu Mihaescu au facut ca Veronica noastra de 4 anisori, si intr-un timp scurt, sa devina cea mai populara fetita din tara.

Alături de Veronica, în cele două pelicule au jucat ne­nu­mă­raţi actori romani foarte iubiţi de marele public, printre care An­gela Moldovan, cu o voce unica si un stil inconfundabil, Dem Rădulescu, Mar­gareta Pâslaru, Vio­leta Andrei, Florian Pittiş, George Mihăiţă.

Va Recomandam Urmatoarele Filme Online:

Veronica Online
Veronica Online
Coraline Online
Coraline Online
Eragon Online
Eragon Online

Un Comentariu la acest film

  1. violeta says:

    bun film a mai fost asta candva cred ca toti copii de pe acum siar mai dori sa vada filmul asta,bravo?

Scrie un comentariu despre acest film sau semnaleaza o problema

Nume: 

Email: