Filme cu Jason Statham Online

Filme cu Jason Statham Online Subtitrat

Filme cu Jason Statham online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

In cele ce vor urma va vom prezenta o serie de filme cu Jason Statham. Se pare ca actorul nostru are 46 de ani la momentul actual, deci s-a nascut in anul 1967, mai precis in Shirebrook, Anglia. Este fiul lui Eileen, dansatoare si a lui Barry Statham, cantaret si vanzator.

Se pare ca dupa ce s-a mutat in Norfolk, Jason nu a vrut initial sa urmeze cariera tatalui sa asa ca s-a decis sa urmeze calea artelor. Acesta a crescut impreuna cu jucatorul de fotbal Vinnie Jones, impreuna cu care s-au indreptat spre o cariere de actorie. Jones i-a facut cunostiinta cu fotbalul, iar de la fotbal a trecut la inotat.

Mai jos puteti vedea mai multe filme cu Jason Statham ordonate in functie de popularitatea lor:

Acesta a devenit la un punct model pentru o colectie franceza, iar cu aceasta ocazie a ajuns sa-l cunoasca pe Guy Ritchie, care avea nevoie de un rol pentru filmul sau de la vremea respectiva. Ritchie la pus sa joace in rolul lui Bacon din filmul Lock, Stock and Two Smoking barrels. Filmul a fost bine apreciat, iar acest lucru l-a catapultat pe Statham in ochii publicului. A doua colaborare a lui Statham cu Ritchie a venit in anul 2000 la filmul Snatch, jucand in rolul lui Turkish. Filmul a avut un adevarat succes si acest lucru l-a propulsat si mai tare pe Jason Statham in cariera actoriceasca iar in anul 2001 a mai jucat in alte doua filme: The One si Ghosts of Mars.

Lui Statham i s-au oferit mai multe roluri in 2002 dar a jucat in rolul principal a filmului de actiune Transporter a lui Frank Martin. Acesta a studiat karate si kickboxing si chiar nu l-a inlocuit nimeni cand venea vorba de cascadorii.

In anul 2008, Jason Statham a jucat intr-un thriller numit The Bank Job iar apoi in Death Race.

Related Posts

Nume: 

Email: