Filme cu Vampiri Online

Filme cu Vampiri Online Subtitrat

Filme cu Vampiri online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Multi dintre voi cautati filme cu vampiri, iar eu am sa-mi fac timp pentru a vi le prezenta pe cele mai bune. Vampirii sunt creaturi mitologice care traiesc hranindu-se cu sangele creaturilor vii. Termenul de vampir a inceput sa fie folosit la scara larga pe la inceputul secolului 18 si este cel mai cunoscut, desi au mai aparut si alti termeni precum varcolac si strigoi.

In zilele noastre, probabil cel mai cunoscut si mai bine cotat film cu vampiri este: Interviu cu un vampir, care aduna numerosi actori faimosi precum Brad Pitt, Christian Slater, Tom Cruise si Antonio Banderas. Lestat este cu siguranta cel mai cunoscut vampir din lume. Daca nu ati vazut acest film pana acum, va garantez ca o sa va placa – dovada sta in cele doua oscaruri castigate. In anul 1791, Louis este un tanar care detine o plantatie din New Orleas. Fratele sau ajunge sa moara si cazand in depresie, cauta si el moartea. Louis este abordat de catre un vampir pe nume Lestat, care ii doreste compania asa ca il transforma. Dar, apare o problema – pe Louis nu-l incanta aceasta viate si se pare ca ii este foarte greu sa se hraneasca, mai ales cand stie ca trebuie sa ucida pe cineva – lucru care i se pare imoral. Ei bine, o sa aflati voi toata povestea.

Queen of the Damned este al 2-lea film cu vampiri care m-a tinut lipit de monitor cateva ceasuri bune. Si ca sa vedeti, personajul principal, si el vampir are tot numele de Lestat. Vampirul Lestat plictisit de viata sa lunga, este trezit la viata de catre sunetul unei formatii rock. Se pare ca amicul nostru doreste sa apara in lumina reflectoarelor si nu-l deranjeaza deloc sa-si arate adevarata natura. Lestat este abordat de catre Marius care il avertizeaza ca lumea vampirilor nu va tolera asemenea gest din partea lui.

De mentionat este si seria Underworld, Blade, dar si Twilight. Inainte sa scriu acest articol nici nu mi-am dat seama cate filme cu vampiri cunosc. In orice caz, ultimul care mi-a placut si care m-a impresionat, mai ales pentru faptul ca este plin de umor sadic, se intituleaza Dark Shadows, iar in rolul principal este Johnny Depp.

Related Posts

Nume: 

Email: