Filme cu Vin Diesel Online

Filme cu Vin Diesel Online Subtitrat

Filme cu Vin Diesel online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Am sa va prezint cele mai bune filme cu Vin Diesel, unul din actorii mei preferati. Nascut in anul 67, Diesel a jucat prima data intr-un rol neimportant din filmul Awakenings. Apoi a regizat, produs si a jucat intr-un film de scurt metraj.

Primul sau film de lung metraj a fost Strays, o drama in care a jucat in rolul unui lider de strada care s-a indragostit de o femeie ce l-a facut sa incerce sa-si schimbe viata.

Anul 2001 a fost probabil cel mai grozav al lui Vin, caci dupa anul 2000, cand a luat prima data numele de Riddick in filmul Pitch Black, in 2001 a jucat in doua filme tari, de care sigur va aduceti aminte: Furios si Iute, si in action thrilerul de succes – Triplu X.

In anul 2004, Vin Diesel a luat din nou rolul lui Riddick, in cronicile acestuia, dar care nu a avut succesul asteptat. Apoi in 2006, Vin a jucat intr-un rol care m-a impresionat profund la acea vreme – rolul unui personaj adevarat – gangsterul Jack DiNorscio din filmul Find Me Guilty. Desi a jucat foarte bine si a primit numai laude, filmul nu s-a bucurat de un mare succes.

Ei bine, urmeaza o serie lunga Fast and Furios, si una a aparut chiar anul asta. In anul 2007 el a trebuit sa fie atat producator cat si actor in filmul Agentul 47, dar s-a retras si s-a multumit doar cu rolul de producator executiv. In 2008 a jucat intr-un science fiction numit Babylon A.D. dupa care s-a intors din nou la seria Fast & Furious.

In 2011 a inceput filmarile de la Fast Five iar in 2013 a jucat deja in al 6-lea film. Urmeaza sa apara filmul Riddick, care va aparea prin luna Septembrie. Am vizionat trailerul si povestea mi-a lasat un gust amar in gura. Credeam ca o sa fie ceva mai interesant decat clasica poveste de supravietuire pe care am vazut-o deja in Pitch Black.

Related Posts

Nume: 

Email: