Filme de Dragoste

Filme de Dragoste
Filmele de Dragoste au la baza povesti emotionante care sa aprinda focul pasiunii si sa transmita emotii de afectiune romantica din partea personajelor. Motivul principal in aceste filme este dragostea in forma ei pura. De cele mai multe ori insa, personajele trebuie sa faca fata unor obstacole precum: banii, diverse boli, diverse forme de discriminare sau orice alt lucru care ar putea sa ameninte legatura lor romantica.

Deseori in filmele romantice sunt exploate teme precum: o persoana se indragosteste de cineva mai in varsta, dragoste obsesiva, spiritual, chiar si interzisa. Dar, filmele de dragoste pot fi adevarate drame – de obicei cele in care unul din personaje se sacrifica pentru celalalt. Acest gen de film este un mod foarte bun de a scapa din viata cotidiana.

Top 10 Filme de DragostePriveste aici o lista formata din 15 filme de dragoste online

Filme online de Dragoste

Speram sa gasesti aici macar un film online de dragoste care sa iti placa la nebunie si care sa te faca sa plangi. Sunt multe astfel de filme gratis online si se pare ca acest gen este in topul cautarilor cand vine vorba de femei. Nu am sa postez aici filme gen Twilight.

Forrest Gump Dragoste1. Forrest Gump este cel mai vizionat film din aceasta categorie. Este vorba despre un personaj masculin nu prea inteligent si nici prea frumos. Din intamplare, Forrest participa la multe momente marcante in istoria noastra, dar adevarata sa dragoste, Jenny Curran cam fuge de el.

Titanic Romantic2. Titanic este cel mai cunoscut film de dragoste, probabil si din cauza coloanei sonore. Se asteapta ca de la o fata de 17 ani, ce provine dintr-o familie de aristocrati, sa se marite cu un om bogat. Dar, inima ei incepe sa indrageasca un baiat sarac pe care il intalneste la bordul luxuriosului Titanic – o nava imensa, cea mai mare la vremea sa.

Film de Dragoste3. Eternal Sunshine of the Spotless Mind este un film online de dragoste despre un cuplu ce trece printr-o perioada grea. Acestia si-au propus sa uite totul pentru a o putea lua de la cap, dar acest proces ii face sa descopere foarte multe despre ei.

 

4. Vagabondul milionar este un film in care un tanar trebuie sa infrunte mari greutati pentru a fi alaturi de cea pe care o iubeste. Acesta a crescut in ghetourile din Mumbai si ajunge concurent la “Vrei sa fii Miliardar”. Ajunge sa fie suspectat ca triseaza si este anchetat, iar in timpul interogatoriului isi spune povestea.

5. Unul din cele mai interesante filme de dragoste online este Strania poveste a lui Benjamin Button. Filmul chiar ne spune o poveste: cea a lui Benjamin – un om care incepe sa creasca intr-un mod bizar – se naste batran si moare tanar.

Puteti consulta categoria de filme online de dragoste de pe site-ul nostru, accesand meniul din dreapta. Aici vei gasi mereu filme gratis online care sa-ti satisfaca curiozitatile.

3 Comentarii la acest film

  1. FilmeGratisOnline says:

    cum ar fi?

  2. colesnik danutza says:

    dar filme mai bune nu aveti

  3. Aur says:

    ok

Nume: 

Email: