Filme Online de Groaza Gratis

filme groaza online
Filmele Online de Groaza Gratis apartin unei categorii care tinde sa scoata de la spectatori reactii emotionale negative, transmitand sentimentul de frica. Filmele horror sunt pline de decoruri si efecte speciale care sa inspaimante spectatorul. Supranaturalul si Macabrul sunt teme frecvente de realizatorii acestor filme.

Subiectele filmelor horror online gratis sunt in principal intruziunea fortelor raului in viata de zi cu zi. Din aceste forte fac parte de cele mai multe ori personaje malefice precum vampirii, varcolacii, demonii, monstrii, dar si mai realiste precum ucigasii in serie, canibali, animale periculoase.

Top Filme Online de GroazaCare filme de groaza v-au placut cel mai mult si care este in topul preferintelor?

Cele mai populare filme de groaza online

stralucirea film de groaza1. Stralucirea sau The Shining este un film de groaza despre o familie ce isi petrece iarna intr-un hotel izolat. Spiritele rele de aici au o influenta negativa asupra familiei si pun stapanire pe trupul tatalui. Acesta din urma incepe sa-si terorizeze familia prin violenta si groaza.

alien groaza gratis2. Alien este unul din cele mai populare filme de groaza, dar si un science fiction remarcabil. Dupa ce primeste un semnal de urgenta de pe o planeta aflata in apropiere, echipajul unui nave industriale ajunge sa se lupte pentru supravietuire dupa ce dau peste o forma de viata de-a dreptul mortala.

walking dead groaza3. The Walking Dead este un film pe care eu personal nu l-am vazut. Din titlu ne puteam da seama insa ca este vorba de un film de groaza online cu multi zombi.

 

4. Psycho – In acest filme gratis online subtitrat in romana un secretar fura o suma mare de bani de la clientul angajatorului sau. Pus pe fuga, secretarul se cazeaza la un hotel detinut de un tanar aflat sub puternica autoritate a mamei sale.
A Phoenix secretary steals $40,000 from her employer’s client, goes on the run and checks into a remote motel run by a young man under the domination of his mother. Dir: Alfred Hitchcock With: Anthony Perkins, Janet Leigh, Vera Miles

5. Jaws este un exemplu perfect de filme de groaza care implica animale periculoase. Un rechin alb imens incepe sa atenteze la viata linistita a unei mici comunitati. Cine i se va impotrivi – ramane de vazut.

6. Saw a devenit o serie lunga de filme de groaza online. Personajul principal este mai mult ascuns din scenele acestui film. El se numeste Jigsaw si este un criminal in serie ce are niste metode mai putin obisnuite. El isi prinde victimele in niste capcane construite foarte atent si le da mereu posibilitatea victimelor sale de a se salva – cu anumite sacrificii.

7. Exorcistul este filmul meu de groaza preferat. Este vorba despre o fata care ajunge sa fie posedata de o entitate misterioasa. Mama ei cere ajutorul unor preoti pentru a-i salva fiica.

In categoria Horror de pe site-ul filmegratisonline.ro puteti gasi zeci de alte filme de groaza online subtitrate in romana!

Un Comentariu la acest film

  1. ion says:

    vreau sa vad filme gratis

Nume: 

Email: