2012 Online

2012 Online Subtitrat

2012 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Actiune, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

O aventura despre un cataclism global care aduce sfarsitul lumii este filmul 2012 online subtitrat, si care spune povestea celor care au supravietuit. Doctorul Adrian Helmsley face partea din echipa globala de investigatii a scoartei pamantului. Acesta descopera un effect devastator pe care radiatiile de la exploziile solare l-au produs, si anume ca centrul pamantului se incalzeste si mai tare. Acesta il avertizeaza pe presedintele americii Thomas Wilson ca scoarta pamantului devine instabila si fara a se lua masuri pentru a salva macar o parte din populatie, intreaga rasa umana este condamnata. Intre timp scriitorul Jackson Curtis da peste aceleasi informatii. Pe cand conducatorii lumii se intreg in a construi “arci” pentru a scapa de ce va sa vina, Curtis se lupta pentru a gasi si el o cale de a-si salva familia. Intre timp un vulcan erupe si un cutremur de magnitudine fara precedent produc haosul in lume.

Filmul 2012 Online cu subtitrare in limba romana prezinta sfarsitul lumii.

În 2009, geologul american Adrian Helmsley învaţă că neutrinii de la un episod acut solare masive sunt provoacă temperatură de nucleul Pământului pentru a creşte rapid. Adrian informeaza Casa Albă şef de stat major Carl Anheuser şi Preşedintele Statelor Unite Thomas Wilson, că aceasta va declanşa un lanţ de catastrofe naturale devastatoare. Wilson, împreună cu alţi lideri internaţionali, începe un proiect masiv, secrete menite să asigure umanităţii supravietuieste. Aproximativ 400.000 de oameni sunt alesi la bordul navelor numite “Arks”, care sunt construite în Himalaya. Finanţarea suplimentară pentru proiect este ridicată prin vânzare de bilete in sectorul privat pentru un miliard de euro de persoană. Pana in 2011 au început să se mute comorile umanităţii valoroasă la Himalaya, pentru ca istoria lor poate supravieţui atunci când vine sfârşitul.

În 2012, Curtis Jackson este un scriitor de science-fiction din Los Angeles, care lucrează cu fracţiune de normă în sofer de limuzină pentru miliardarul rus Iuri Karpov. Jackson, fosta sotie a lui Kate şi copii lor Noe şi Lily locuiesc cu prietenul Kate, chirurg plastician si pilot amator, Gordon Silberman. Jackson ii ia pe Noe şi Lily la camping in Parcul Naţional Yellowstone, unde-l întâlnesc pe Charlie Frost, care găzduieşte un show de radio in parc.

Familia din filmul 2012 online subtitrat in romana se întoarce acasă caci activitatea seismica creşte foarte mult de-a lungul coastei de vest. Jackson devine mai suspect si face un plan de salvare a familiei sale. El isi aduna familia sale şi pe Gordon caci deplasarea scoarţei Pământului începe si are de gand sa plece din Los Angeles inainte ca acesta sa se scufunde.

Related Posts

2012 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul 2012 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

30 Comentarii la acest film

 1. eu says:

  iti dai seama ca dezastrul este facut pe calculator si nu este adevarat.dar este un film captivant si te tine in suspans

 2. patrikutzu says:

  excelent filmul !!! de vazut

 3. george says:

  e super

 4. Chanter Cezar says:

  In viziunea mea,filmul este bun,oarecum pro-american.Merita vazut bineinteles,iar ca sa nu ne dam un verdict pro sau contra acestui zvon 12.12.2012,hai mai bine sa ne intrebam bunicii despre lucrariile facute de Partidul Comunist intre anii 1940-1987 in Muntii Carpati.Nu este o fraza goala,este un inceput spre cunoastere ;) Hint-Google Maps

 5. Jake says:

  cel mai tare film din istorie!:D

 6. bucur andrei says:

  cel mai tare film din istorie!:D

 7. aris says:

  o superporcarie salvata doar de efecte speciale!un fel de indiana jones mai mult fantastic decat stiintific cu un scenariu apocaliptic nerealist care sta doar in capul americanilor!

 8. orland says:

  nu e adv filmul:))

 9. orland says:

  ce vrajeala, nu e adv filmul=))

 10. andrei says:

  lam mai vazut de 5 ori

 11. slavescu adrian razvan says:

  un film super tare …..

 12. BOGDAN says:

  Tare filmul:)

 13. mihai says:

  un film care te tine cu sufletu la gura merita vazut box box

 14. dani says:

  super,super…asa ca ar trebui sa fim mai buni si sa nu facem diferenta care-i bogat si care-i sarac..suntem toti la fel….cel mai tare film..

 15. Gabi says:

  Buna treaba.

 16. JaKe says:

  LoL Vati Speriat la Film=))
  Thoamne Filmu e kel ma i kalumea film din lume xD
  Mai ales cand lua foc tot si cutremurele xD
  Nyky makar nu mam speriat
  Da na…Ce sa facem xD

 17. ana says:

  e frumos filmul ?

 18. rainbow says:

  E prea tare filmul asta!Mi sa facut pielea de gaina knd l-am vazut.Pot sa spun k e cel mai tare film pe kre l-am vazut vreodata.Merita vazut.

 19. JaKe says:

  Filmul….E tare super xD
  Deshy pentru uni ca sa stiti …e doar o ideie…
  Sfarsitul vine la draq…….
  Nimenhi nu stye…pt toti kare au crezut ka in 2012 e sfarsitu…………
  Orkum dc e lA HORRROR?
  Kare sa speriat e prost :P
  xD
  :bd la film

 20. tyty says:

  ce mi-as dorii sa fie adevarat,,,filmul este bun recomand la sfarsit de saptamana sa-l vizionati ampreuna cu prietenii,,,,,nu se stie

 21. bogdan says:

  Uitativa e bun filmu dar sfarsitul al veti vedea la anu =))

 22. cristina says:

  frumos filmul

 23. stefania says:

  e frumos pt cine poate sal vada eu lam vazut pe ttorent pwp pe toti nu cred c se va intampla asa poate da poate nu

 24. buty says:

  angajez lunetist!

 25. florian says:

  frumos filmul pt cine l-a vazut:D

 26. Deea . says:

  Nu Mergee :(

 27. MARYOO says:

  SUPER FILMUL .. MI-A PLACUT MERITA VAZUT.. ESTE CA SI O IDEIE CA-M CUM AR FII SUNETUL FOARTE BUN..COLOANA SONORA .. MERIT VAZUT ORI CUM STIU CA ATUNCIA NIMENIA NU VA MAI AVEA TIMP NICI SA CLIPESACA.. UITATIVA SI VETI INTELEGE O ZII BUNA

 28. RamyX says:

  se poate da mai in fata?

 29. admin says:

  eu l-am vazut…da e frumos…mai ales la inceput aveai senzatia ca te uiti la un horror

 30. crbl says:

  e frumos filmul
  cine la vazut ?

Nume: 

Email: