Flight Online

Flight Online Subtitrat

Flight online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Flight online subtitrat este un film american ce il are in rolul principal pe actorul Denzel Washington. Este o drama care incepe cu capitanul de nava Whip Whitaker, un fan al medicamentelor de recreere care se trezeste in camera sa de hotel impreuna cu Katerina Marquez, dupa o noapte picanta. Dupa ce ia cocaina pentru a se trezi din mahmureala, el se duce la bordul avionului SouthJet cu numarul 227 pentru a zbura catre Atlanta.

Dupa ce Whip pune avionul la niste tratamente cu turbulente la decolare, copilotul Ken preia comanda in timp ce Whip isi turna vodca in sucul sau de portocale, dupa care trage un pui de somn. Whip este trezit din somn cu putin inainte de destinati, insa nava intrase putin in cadere libera. Acesta reuseste sa redreseze avionul, chiar inainte de a se prabusi si isi pierde cunostiinta la scurt timp dupa impact.

Filmul Flight online subtitrat in limba romana

Whip se trezeste la spitalul din Atlanta cu rani minore. Este salutat de catre vechiul sau prieten Charlie Anderson, care ii spune ca eroismul lui a salvat 96 din cele 102 persoane aflate la bord. Un oficial il inormeaza cum ca Katerina se afla printre victime si ca Evans este in stare de coma.

Furisandu-se la o tigara pe scari, Whip o intalneste mai tarziu in filmul Flight online gratis subtitrat in romana, pe Nicole, care se recupera de la o supradoza si ii promite ca o va vizita cand vor pleca de la spital. In dimineata urmatoare, prietenul sau, Harling Mays, il scoate afara din spital. Whipe din filmul Flight conduce gratis pana la ferma tatalui sau si isi arunca toata bautura, in speranta ca va putea scapa de presa. El se intalneste cu avocatul lui Charlie din filmul Flight online cu subtitrare in limba romana, Hugh Lang, care ii explica ca rapoartele toxicologice indicau faptul ca era drogat. Cu acest test, Whip putea ajunge direct in inchisoare, dar Lang ii promite ca il va pune in sertar.

Related Posts

Flight Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Flight online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: