Forrest Gump Online

Forrest Gump Online Subtitrat

Forrest Gump online subtitrat in limba romana face parte din categoria Drama, Filme de Aventura, Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Forrest Gump online subtitrat hd este un film care se incadreaza in mai multe genuri: comedie, drama, romance. Este bazat pe romanul cu acelasi nume scris de catre Winston Groom si filmul fost regizat de catre Robert Zemeckis, iar in rolul principal il intalnim pe Tom Hanks, apoi pe Gary Sinise si Robin Wright. Filmul ne prezinta mai multe scene din viata lui Forrest Gump, un naiv american din Alaba care are ocazia sa fie martorul, iar in unele cazuri chiar sa influenteze, celor mai mari evenimente si schimbari din a 2-a jumatate a secolului XX.

Filmul Forrest Gump online gratis cu subtitrare in limba romana este unul din cele mai cunoscute filme de dragoste

Filmul incepe cu Gump (Tom Hanks) care isi spune povestea vietii unor straini la o statie de autobuz. El incepe sa povesteasca despre protezele pe care le purta la picioare de mic copil, fapt pentru care a fost agresat de altii de varsta lui, mai rau intentionati. La scoala, Forrest a intalnit-o pe Jenny, o fata abuzata de parinti cu care a ajuns sa aiba o relatie lunga de prietenie. Sfatul lui Jenny pentru Forrest a fost ca acesta sa o rupa la fuga de fiecare cand va intalni vre-un pericol. Asa ca Forrest Gump a inceput sa fuga constant, eventual a reusit sa rupa protezele de la picioare si sa fuca ca vantul.

In ciuda faptului ca inteligenta sa era cotata sub medie, Forrest a castigat o bursa la universitatea din Alabama dupa ce Bear Bryan l-a vazut pe Forrest cat de iute fuge de niste baieti care il urmareau. Dupa absolvire, Gump se inroleaza in armata si este trimis in Vietnam, si se imprieteneste cu Bubba, un om a carui vis in viata este de a-si cumpara un vas de pescuit. Cand plutonul a fost prins intr-o ambuscada, Forrest Gump online subtitrat hd in romana reuseste sa salveze multe vieti din unitatea sa, dar Bubba moare, in timp ce locotenentul Taylor isi pierde ambele picioare. Chiar si Gump este ranit si premiat mai apoi cu medalia de onoare de catre presedintele Lyndon B. Johnson.

In timp ce se afla la recuperare, Forrest descopera ca are un talent la ping pong, asa ca a inceput sa joaca pentru echipa armatei Statelor Unite. Forrest Gump online in rmana ajunge si pe la Casa Alba si se intalneste aici cu presedintele Richard Nixon. Deoarece a avut multe realizari, aceste ajunge si la show-ul lui Dick Cavett. La filmari in New York, se re-intalneste cu Locotenentul Dan, si se apuca amandoi de afacerea la care visa Bubba.

Related Posts

Forrest Gump Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Forrest Gump online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: