Freddy vs Jason Online

Freddy vs Jason Online Subtitrat

Freddy vs Jason online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Horror, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Freddy vs Jason online este o combinatie intre filmele horror – Un Cosmar pe Elm Street si Vineri, Ziua a 13-a. Filmul ii pune pe cei doi rau-facatori fata in fata. Filmul incepe cu Freddy care isi aduce aminte ce simbol era el inainte si ca copii erau foarte ingroziti de persoana lui. Prins la cotitura inca o data, Freddy nu poate scapa caci parintii din Springwood si-au dat seama cum sa-i faca pe copii sa-l uite. Avand mult timp liber la dispozitie, acesta il localizeaza pe Jason Voorhess in Iad si se deghizeaza in mama lui Jason.

Freddy il convinge pe Jason sa se ridice din nou si sa mearga in Springwood unde sa faca un adevarat macel printre tineri. Ideea este ca copii sa aiba frica din nou in sange, astfel incat puterile sa-i creasca si sa poata evada. Jason ajunge pe Elm Street si se furijeaza in casa unde obisnuia sa locuiasca Nancy si Jesse Walsh, si care este acum proprietatea lui Lari Campbell si al tatalui ei. In timp ce Lori si prietenii ei Gibb, Kia, Trey si Blake sunt in casa, Jason il ucide pe Trey folosindu-se de maceta sa.
Vezi mai jos mai multe informatii despre filmul Freddy vs Jason online subtitrat gratis in limba romana

Grupul este luat la politie pentru interogari. Dupa ce aude mai multi politisti vorbind despre Freddy, Lori adoarme si il viseaza, iar acesta incepe sa-si recapete puterile. Freddy apoi il ataca in vis pe Blake, dar nu reuseste sa-i faca rau. Blake se trezeste si isi gaseste tatal decapitat, si dupa scurt timp este omorat de catre Jason. Pentru ca sa nu trezeaza suspiciuni despre Freddy, politia povesteste celorlalti ca Blake l-a ucis pe Trey si pe tatal acestuia, si apoi ca si-a luat propria viata.

Lori tot are vise despre Freddy si le spune si celorlalti. Aceasta se intalneste cu prietenul ei Will si cu amicul acestuia Mark, care erau cazati la un azil si care au fugit dupa ce au auzit de crime.

Related Posts

Freddy vs Jason Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Freddy vs Jason online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. madalin says:

    ce subtitrare de caact… mai invatati si voi sa scrieti

Nume: 

Email: