Free Birds Online

Free Birds Online Subtitrat

Free Birds online subtitrat in limba romana face parte din categoria Animatie, Filme Pentru Copii si a fost adaugat in 2014 de catre FilmeGratisOnline.

Free Birds online subtitrat in romana este un film pentru copii de comedie din anul 2013. In aceast desen animat – doi curcani din doua grupuri opuse, trebuie sa treaca peste toate diferentele, neintelegerile si toate parerile de rau, pentru a putea coopera si a reusi sa schimbe cursul timpului astfel incat curcanul sa nu mai fie masa principala de sarbatori.

Filmul Free Birds online cu subtitrare in romana este un desen animat de comedie.

Reggie duce o viata confortabila la Camp David, si toata ziua se uita la telenovele si mananca pizza. Jake este presedintele si singurul membru a frontului de eliberare a curcanilor. Chiar daca intre cei doi curcani din filmul Free Birds online subtitrat a mocnit mult timp o rivalitate de nedescris, cei doi fac echipa pentru a folosi o masina a timpului ascunsa intr-un laborator secret, pentru a calatori in timp si a schimba obiceiul ce este pastrat cu sfintenie de ziua Recunostintei.

Related Posts

Free Birds Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Free Birds online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

  1. badea says:

    este cel mai frumos film!!!

Nume: 

Email: