Friends with Benefits Online

Friends with Benefits Online Subtitrat

Friends with Benefits online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie, Filme de Dragoste si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Friends with Benefits online subtitrat gratis in limba romana il are pe Jamie, rol in care joaca Mila Kunis. Fata este angajator la o agentie din New York iar Dylan lucreaza ca regizor pentru o mica companie din Los Angeles. Jamie are taskul de a-l convinge pe Dylan sa aplice pentru un interviu la GQ magazine si sa inceapa sa lucreze in New York. Dylan ajunge la New York si dupa interviu este anuntat de catre Jamie ca ii este oferit un loc de munca la GQ. La inceput Dylan ezita putin sa accepte mutarea in alt oras, dar Jamie este foarte convingatoare, mai ales dupa ce ii face acestuia un tur care sa-l familiarizeze cu aceasta mare metropola.

Filmul Friends with Benefits online gratis subtitrat in limba romana este o comedie romantica.

După o noapte de distracţie împreună a explora oraşul Dylan este de acord să ia loc de muncă. A doua zi, Jamie prezintă Dylan cu contractul pentru a semna astfel încât ea poate terenurilor comision ei pentru recrutarea el. Nestiind oricine altcineva în oraş, el şi Jamie dezvolta rapid o prietenie. Într-o noapte, în timp ce stau la apartamentul lui Jamie uitam o comedie romantica, ajung pe tema sex si relatii. Ei au ajuns la concluzia că sexul nu ar trebui să vină cu atât de multe ataşamente emoţionale. Ambele personaje din filmul de dragoste Friends with Benefits online subtitrat in romana simt nevoia de o conexiune fizică sunt de acord să facă sex fără emoţie sau de angajament în cauză. După mai multe trysts împreună Jamie vine la realizarea că acest lucru nu este adevărat ceea ce vrea, şi ea ar dori să înceapă din nou intalniri şi informează Dylan de care au nevoie pentru a opri.

Jamie întâlneşte o intalneste pe Parker si incep sa-si dea intalniri romantice. După cinci intalniri, ei merg mai departe cu relaţia lor, dar în dimineaţa următoare Parker o informează pe Jamie ca el de fapt nu a fost în căutarea unui lucru prea serios si sa ramana Friends. Furiosa, Jamie ii spune lui Parker sa iasa afara, asigurand sfarsitul relatiei lor. Încercarea de a fi simpatic şi pentru a o ajutaa pe Jamie sa treaca peste durerea cauzata de situatia ei, Dylan sugerează sa mearga cu el in California peste week-end si sa-i faca o vizita familiei sale. Jamie este foarte ezitanta, dar este de acord după ce Dylan o bate la cap. Oare ce va intampla mai departe in Friends with Benefits?

Related Posts

Friends with Benefits Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Friends with Benefits online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: