G I Joe Retaliation Online

G I Joe Retaliation Online Subtitrat

G I Joe Retaliation online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme de Aventura, SF, Thriller si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Filmul G I Joe Retaliation online subtitrat este un science fiction american care urmeaza sa apara in anul 2013, si este al 2-lea film din serie dupa Rise of Cobra. Este o actiune plina de suspans in care echipa noastra trebuie sa lupte impotriva unui inamic mortal pe nume Cobra; acestia trebuie sa faca fata atacurilor din partea guvernului si sa faca un plan pentru a-si asigura existenta.

Filmul cu subtitrare gratuita in limba romana G I Joe Retaliation online a aparut la sfarsitul lui Martie a anului 2013

Filmul va avea in prim plan echipa G I Joe care intra intr-un conflict puternic cu Zartan, Firefly si Storm Shadow – toti fiind acum sub comanda noului comandant de la Cobra. Zartan, care ultima oara a fost vazut deghizat in persoana presedintelui Statelor Unite dupa niste operatii estetice complicate, a ajuns acum chiar sa-i ia si locul si sa controleze guvernul american si insceneaza celor de la G I Joe niste fapte care-i califica drept tradatori de tara. Multi din echipa G I Joe Retaliation ajung sa fie vanati si ucisi, ramanand in viata doar un grup restrans.

Zartan si noul comandant al Cobrei din Retaliation gratis online au acum sub control toti liderii lumii, iar armele lor sunt indreptate catre populatia inocenta din lume. Batuti si depasiti numeric, Joeii fac un ultim plan pentru a ajunge la comanda Cobrei si sa restabileasca echilibrul in lume. Planul lor secret este numit “A DOUA REVOLUTIE AMERICANA”, si il implica pe generalul de la G. I. – Joseph Colton.

Filmarile au inceput din august 2011 in Louisiana. Din pacate pe 22 Noiembrie, unul din membri echipajului au murit intr-un accident ce implica scena pentru productie.

Actorii din filmul G I Joe Retaliation online subtitrat in romana

 • Dwayne Johnson – Roadblock
 • Arnold Vosloo – Zartan
 • Bruce Willis – Generalul Joseph Colton
 • Channing Tatum – Duke
 • Adrianne Palicki – Lady Jaye
 • Ray Park – Snake Eyes, ochi de sarpe
 • Lee Byung-hun – Storm Shadow
 • D.J. Cotrona – Flint
Related Posts

G I Joe Retaliation Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul G I Joe Retaliation online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Un Comentariu la acest film

 1. Mada says:

  frumos

Nume: 

Email: