Gangster Squad Online

Gangster Squad Online Subtitrat

Gangster Squad online subtitrat in limba romana face parte din categoria Crima, Filme de Actiune si a fost adaugat in 2013 de catre FilmeGratisOnline.

Gangster Squad online subtitrat in romana este un film al carui titlu spune totul. Filmul este despre gangsteri. Cu mult timp in urma, in orasul Los Angeles, un ganster pe nume Mickey Cohen a devenit cea mai importanta figura din lumea interlopa, si acesta are intentia de a-si extinde controlul asupra coastei de vest a americii, fortandu-si rivalii sa plece din Chicago.

Politia nu a putut sa stopeze ridicarea acestui criminal fara mila, caci Cohen a omorat orice martor si i-a mituit pe majoritatea din politie si judecatorie, controland astfel si partea legala si ilegala a orasului.

Filmul Gangster Squad online subtitrat in limba romana

Dupa ce salveaza o tanara fata din mana oamenilor lui Cohen, sergentul John O’mara este selectat personal de catre seful politiei pentru a duce un razboi de guerila impotriva gangsterului si pentru a-i distruge imperiul pe care l-a creat. Cu ajutorul nevestei sale insarcinate, O’mara recruteaza cateva persoane in echipa sa, atent selectionate.

La inceput i se alatura detectivul Coleman Harris, specialistul in telecomunicatii Conway Keeler si legendarul pistolar Max Kennard. Partenerul lui Kennard, Navidad Ramirez ii urmareste pe baieti si li se alatura si el lor.

Sergentul Jerry Wooters din Gangster Squad online, unul din prietenii lui O’mara, nu doreste sa li se alature, caci vede viata cu alti ochi dupa ce a fost in razboi. Wooters, in timp ce statea la bar cu un prieten de-al sau Squad, o vede pe iubita lui Cohen pe care o abordeaza si cu care incepe o relatie secreta. Dupa ce Cohen ordona un asalt in acest film subtitrat in romana, asupra unui rival de-ai lui, tot un gangster pe nume Jack Dragna, un baiat inocent si prieten cu Wooters cade victima. Wooters din filmul Gangster Squad online subtitrat doreste sa se razbune asa ca il salveaza prima data pe O’mara dupa ce acesta din urma a esuat sa fure banii dintr-un cazino care-i apartinea lui Cohen.

Baietii nostri sunt pusi pe treaba asa ca se organizeaza mai bine si incep sa taie tentaculele lui Cohen. Este un film frumos si merita vazut.

Related Posts

Gangster Squad Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Gangster Squad online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email: